CUORE magazine feature

I´m back in Galicia to attend my cousin´s wedding and, imagine my face when I saw myself on one of the pages of Cuore magazine, Spain´s  most popular national gossip magazine .. hahaha! The picture was taken when I attended the launch of Fox´s latest tv show in Madrid. I was wearing a total summer look by MANGO with this wonderful skirt and Lydia Delgado´s private own handba, all jewels are Monica Vinader.

Προτείνω η Πελοπόννησος στο εξής να ονομάζεται... Παπανδρεόννησος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα την βγάζει δεν την βγάζει μέχρι τα Χριστούγεννα», στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στους ομόλογούς του «Τι θέλετε να κάνω για να πεισθείτε; Μήπως να βάλω ενέχυρο τα νησιά μας ή να πουλήσουμε την Πελοπόννησο;»

Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί θύμισαν στον Παπανδρέου πως αυτά τα έχει κάνει ήδη -οπότε δεν μπορεί να τα ξανακάνει- και στη συνέχεια του πρόσφεραν ένα σωρό ασαφή και ακατανόητα πράγματα, τα οποία, όμως, αποτελούν έναν ακόμα θρίαμβο της ελληνικής κυβέρνησης, όπως μας διαβεβαιώνουν κάθε μέρα το Mega και ο ΣΚΑΙ.

Είναι εντυπωσιακό ότι ο... Παπανδρέου αντιλαμβάνεται τη χώρα σαν προσωπική του περιουσία – αυτά συμβαίνουν, όταν πάνω από 3 εκατομμύρια ζώα ψηφίζουν έναν πανηλίθιο για πρωθυπουργό. Προτείνω η Πελοπόννησος στο εξής να ονομάζεται Παπανδρεόννησος.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος τους λόγους του Παπανδρέου και του Σαμαρά στην επόμενη προεκλογική περίοδο. Ο Παπανδρέου θα λέει ότι δεν πουλάει την Πελοπόννησο, ο Σαμαράς ότι δεν πουλάει τη Μακεδονία, θα επανέρχεται ο Παπανδρέου λέγοντας ότι δεν πουλάει ούτε τη Θράκη, θα πλειοδοτεί ο Σαμαράς λέγοντας πως δεν πουλάει ούτε την Ήπειρο, και θα πανηγυρίζουν από κάτω οι περήφανοι στρατοί των λοβοτημένων πασοκονεοδημοκρατών ραγιάδων με τις πλαστικές σημαίες.

Μια λύση μόνο υπάρχει για να σώσουμε την Πελοπόννησο -αλλά και την υπόλοιπη χώρα- από τα ξένα χέρια: να την κάψουμε.

Αν κάψουμε όλη τη χώρα, δεν θα μπορούν να την πουλήσουν. Ποιος θα την πάρει;

Θέλω να καλέσω όλους τους Έλληνες πατριώτες να κάψουν απ’ άκρη σ’ άκρη την Πελοπόννησο και όλη τη χώρα. Επίσης, να πετάνε όλοι οι πατριώτες σκουπίδια παντού και να αδειάζουν τους βόθρους στη θάλασσα, για να κάνουμε όλη την Ελλάδα χαβούζα.

Βέβαια, όλα αυτά τα κάνουμε κάθε χρόνο και χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να πουληθεί η χώρα. Απλώς, τώρα να το κάνουμε συστηματικά, οργανωμένα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Είναι εθνικό καθήκον.
από τον πιτσιρίκο

Telur masin 80sen sebijik dan tipsi jimat duit sempena ramadhan.

Korang tahu tak telur masin tue apa? Ada sesetengah orang panggil ia telur asin. Tak kisahlah tue telur asin ka masin ka janji product yang aku maksudkan dalam kepala hotak aku sama dengan apa yang korang bayangkan dalam kepala hotak masing2.
Wajib klik sini dan jawab 3 soklan untuk tolong saya menang hadiah!
Sebenarnya untuk pengetahuan korang harga telur masin di perak ialah rm0.40sebijik. Ya

Έρχεται ο πιο μαύρος Σεπτέμβρης... μπορούμε όμως να τον κάνουμε μαύρο γι αυτούς

Τον πιο μαύρο Σεπτέμβρη μετά την κατοχή θα ζήσουν οι Έλληνες σε ένα μήνα περίπου, παρά τις πομπώδεις εξαγγελίες ότι η συμφωνία για νέο δανεισμό θα οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη, θα δημιουργηθούν δουλειές, θα αυξηθούν τα εισοδήματα.

Δεν είναι απλά και μόνο ότι μετά τα μπάνια του λαού θα έλθει η ψυχρολουσία από την εφορία με τα απανωτά σημειώματα για διάφορες πληρωμές. Είναι ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα αποφασιστούν κι άλλα μέτρα, περισσότερα από αυτά που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο. Το νέο δάνειο προϋποθέτει και νέους όρους που θα επιβάλλουν οι δανειστές μας ζητώντας... διασφαλίσεις για τα λεφτά τους. Όμως, ο πραγματικός πανικός που έχει πιάσει την κυβέρνηση είναι το έλλειμμα και ο στόχος για κάτω από 7% όχι μόνο δεν πιάνεται αλλά και το 10,5% που πιάσαμε πέρυσι δεν αποκλείεται να το ξεπεράσουμε.

Η «μαύρη τρύπα» στα έσοδα είναι τόσο μεγάλη που δεν κλείνει ούτε με τα μπαλώματα των αυθαιρέτων που καλοκαιριάτικα έσπευσαν να ανακοινώσουν. Η οικονομία βουλιάζει καθώς τα ταμεία είναι άδεια, οι εφορίες δεν εισπράττουν τίποτε, ο ΦΠΑ έχει βουλιάξει, έγινε και η γκάφα με τις αποδείξεις που θα οδηγήσει σε επιστροφές πάνω από 800 εκατ. σε σχέση με πέρυσι.

Επομένως, τα 700 εκατ. που φιλοδοξούν να εισπράξουν από τα παράβολα των αυθαιρέτων είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην πρόβλεψη ότι η «μαύρη τρύπα» θα σπάσει το όριο των 4 δις ευρώ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι κινήσεις που κάνει η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες καθώς γνωρίζει ότι τα έκανε θάλασσα στην οικονομία. Μεταθέτει τις πληρωμές για μερικές ημέρες, ανακοινώνει ψαλίδι στα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων κατά 50% ενώ σπεύδει ταχέως να καταργήσει φορείς και οργανισμούς, πολλούς από τους οποίους να πούμε την αλήθεια, άχρηστους.

Ότι κι αν κάνει, όμως, τα νούμερα δε βγαίνουν διότι τις αποφάσεις τελικά τις παίρνουν… νούμερα. Ενώ όλος ο κόσμος, ακόμη και οι πιο ανίδεοι τους λένε ότι το έλλειμμα θα εκτιναχθεί, αυτοί επιβάλλουν φόρους.

Παρουσιάζουν ως επιτυχία ένα δάνειο το οποίο υπό αυτές τις συνθήκες απλά θα οδηγήσει σε εκτίναξη του δημοσίου χρέους. Ακόμη και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπάι σε άρθρο του στη γερμανική “Sueddeutsche Zeitung”, παραδέχεται ότι το χρέος της Ελλάδας παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα, όμως, υπεραμύνεται των αποφάσεων της συνόδου κορυφής, που μειώνουν “δραματικά” -όπως αναφέρει- τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας μέχρι το 2020 και δίνουν χρόνο στη χώρα μας για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Την ίδια στιγμή όμως που παραδέχεται το αδιέξοδο με το ελληνικό χρέος, σπεύδει να στείλει απειλητικά μηνύματα για επιβολή άμεσων κυρώσεων, όπως παρακράτηση κοινοτικών πόρων, στις χώρες της Ευρωζώνης που υπερβαίνουν τα όρια για το έλλειμμα και το χρέος . «Θα μπορούσαμε άμεσα να μπλοκάρουμε την καταβολή ευρωπαϊκών πόρων στις χώρες που ξεπερνούν το όριο του δημόσιου χρέους που ορίζεται από το Σύμφωνο Σταθερότητας, δήλωσε ο Σόιμπλε. «Δεν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι η κατάσταση να παρεκτραπεί» πρόσθεσε.

Και μας δανείζουν δηλαδή και μας απειλούν με κυρώσεις, ήτοι με παραγκωνισμό από τις αποφάσεις της Ευρώπης.

Αυτό, όμως, είναι το ελάχιστο μπροστά σ’ αυτά που περιμένουν εκατομμύρια Έλληνες μόλις επιστρέψουν από τις παραλίες. Θα βρουν τις πόρτες των σπιτιών τους και των επιχειρήσεών τους μπλοκαρισμένες από σημειώματα της εφορίας. Σημειώστε για να μη χάσετε το λογαριασμό.

Εισοδηματική έκτακτη εισφορά, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, ΦΑΠ για το 2010 και το 2011, καθώς και έκτακτες εισφορές για οχήματα, πισίνες, σκάφη αναψυχής, ΕΤΑΚ για το 2010 που δεν έχει πληρωθεί ακόμη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας που μάζεψε τα βασικότερα μπιλιετάκια που θα έρθουν έχουμε και λέμε:

1. ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ
Ειδική εισφορά αλληλεγγύης 1%-4% θα πληρώνουν από φέτος και κάθε χρόνο μέχρι το 2015 όλοι ανεξαρτήτως οι φορολογούμενοι με ετήσιο δηλωθέν συνολικό καθαρό εισόδημα (μετά την αφαίρεση ασφαλιστικών εισφορών) άνω των 12.000 ευρώ. Εξαιρούνται μόνο οι μακροχρόνια άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και όσοι παίρνουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

Η πληρωμή θα γίνει με βάση το εκκαθαριστικό σημείωμα που θα στείλει το υπουργείο. Εξοφλείται είτε εφάπαξ με έκπτωση 5% είτε μέχρι 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από τη βεβαίωσή της.

2. ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
Από φέτος και κάθε χρόνο εφ’ όρου άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας, ο επιτηδευματίας και ο ελεύθερος επαγγελματίας, με βιβλία Β’ και Γ’ κατηγορίας του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, θα πληρώνει τέλος επιτηδεύματος. Το Τέλος ειδικά για φέτος είναι 300 ευρώ. Από του χρόνου αυξάνει στα 400 ευρώ για όσους δραστηριοποιούνται σε πόλεις μέχρι 200.000 κατοίκους και 500 ευρώ σε μεγαλύτερες πόλεις, πλέον των 300 ευρώ για κάθε υποκατάστημα. Οποιοι διατηρούν δελτίο παροχής υπηρεσιών, ακόμα και οι συμβασιούχοι, θα πληρώσουν το Τέλος. Αν το κλείσουν τώρα, θα πληρώσουν Τέλος μόνο για όσους μήνες διατηρούσαν το δελτίο.

3. ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Στα τέλη κυκλοφορίας που αφορούν το 2012, θα δοθεί πιθανότατα η δυνατότητα εξόφλησής τους μέχρι και τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, καθώς τα έσοδα των δύο πρώτων μηνών κάθε χρόνου εγγράφονται στον προϋπολογισμό της προηγούμενης χρονιάς. Τα νέα τέλη έχουν αυξηθεί κατά μέσο όρο γύρω στο 10% και κυμαίνονται από 22 ευρώ έως 1.320 ευρώ ανάλογα με τα κυβικά για όσα εκτελωνίστηκαν μέχρι 31/10/2010. Τα οχήματα που εκτελωνίστηκαν από 1ης/11/2010 και μετά πληρώνουν τέλος 0,90 -3,40 ευρώ κατά γραμμάριο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

4. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ
Οι κάτοχοι οχημάτων άνω των 1.929 κυβικών, πισινών, σκαφών αναψυχής, αεροσκαφών, ανεμόπτερων και ελικοπτέρων θα πληρώσουν φέτος έκτακτη εισφορά 5% επί της αντικειμενικής δαπάνης, όπως αυτή προκύπτει από τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2011.

Της εισφοράς εξαιρούνται τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης με παλαιότητα άνω των 10 ετών, τα αυτοκίνητα των αναπήρων που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και τα μηχανοκίνητα σκάφη

5. ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Φόρος ακινήτων από τα 200.001 ευρώ αξία περιουσίας πληρώνουν από φέτος οι ιδιοκτήτες. Το μειωμένο αφορολόγητο των 200.000 ευρώ έναντι 400.000 ευρώ, που ίσχυε με το νόμο 3842/2010, ισχύει από 1ης/1/2011, αλλά επιβαρύνει και το προηγούμενο έτος, για το οποίο ο φόρος θα πληρωθεί μέχρι το τέλος του 2011. Οι συντελεστές του ΦΑΠ ξεκινούν από 0,2% για τα επόμενα 300.000 ευρώ αξία περιουσίας μετά το αφορολόγητο των 200.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι 1% για αξία περιουσίας άνω των 800.000 ευρώ.

Ο νόμος 3842/2010 προέβλεπε και την επιβολή συντελεστή 2% για την αξία περιουσίας άνω των 5 εκατ. ευρώ κατά την τριετία 2010-2012.

Ο φόρος των ετών 2010 και 2011, ειδικά για τα φυσικά πρόσωπα, εξοφλείται σε 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από τη βεβαίωσή του.

Λένε ότι η κυβέρνηση δουλεύει πολύ και οι περισσότεροι υπουργοί δε θα κάνουν τα μπάνια του λαού. Μήπως, λέμε εμείς, να πάνε για μόνιμα μπάνια μπας και τη γλιτώσει η χώρα;
από το antinews

Mismah, kau IC merah tapi napa ko boleh mengundi hah?

Mismah, ko neh sapa hah? Kenapa ko layak mengundi dengan IC merah ko tue? Ke memang IC merah layak mengundi? Aku taktahu. Aku pun tengah confused neh. Siyes. Tengok bawah neh.



 
Mismah ko jangan salah faham kat sini. Aku bukan nak marah ko. Ataupun nak tuduh2 ko tue dibeli oleh umno. Jangan fikir pelik2 mismah. Cuma aku nak dengar penjelasan ko je. Napa ko layak daftar mengundi? Ko baru daftar

Foto Foto Dong Yi Jewel In The Crown

Kumpulan Foto Foto Dong Yi Jewel In The Crown - Foto Foto Dong Yi Dan Raja, foto dong yi drama korea, foto dong yi terbaru, foto dong yi korean drama:


Foto Foto Dong Yi Dan Raja




Foto Foto Dong Yi Jewel In The Crown















Foto Foto Dong Yi Dan Raja

Itulah beberapa Kumpulan Foto Foto Dong Yi Jewel In The Crown - Foto Foto Dong Yi Dan Raja, foto dong yi drama korea, foto dong yi

Sinopsis Dong Yi | Sinopsis Dong Yi Episode 60

Sinopsis Dong Yi | Sinopsis Dong Yi Episode 60 - Sinopsis Dong Yi Episode 50 55 58 60, foto-foto dong yi jewel in the crown, video film dong yi jewel in the crown:

Dong Yi Jewel In The Crown adalah Drama Korea yang berlatar pada masa dinasti Joseon (Chosun), tepatnya pada masa pemerintahan Raja Suk-jong (diperankan aktor Ji Jin-hee). Raja ini memiliki permaisuri, Ratu In-hyeon (Park Ha-sun),

Sms Ramadan | Sms Ucapan Ramadhan Lucu Terbaru 2011

Kumpulan Sms Ramadan Terbaru 2011 - Sms Ramadan | Sms Ramadhan Lucu Terbaru 2011, kumpulan sms ramadhan romantis terbaru 2011, sms ramadan bahasa jawa, sms-sms ramadhan paling baru 2011:

Marhaban ya ramadhan….termenung ku sejenakmengingat akan keselahanku yang lampauandai kalian smua ada disini sobatmaafku trucap dari hati yang paling dalam..maafin ya… smua kesalahanku
==========================

Οι εντιμότατοι φίλοι ...του ανέργου

Ένα θέμα που "καίει" αυτές τις μέρες, με την τρομερή ανεργία, είναι οι λιγοστές (ίσως μοναδικές) προσλήψεις που θα γίνουν, οι λεγόμενες "55.000 κοινωνικές προσλήψεις" (νέο πασοκικό κόλπο), τις οποίες θα κάνουν ...Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις).

Γιατί όμως θα πρέπει οι υποψήφιοι να προστρέξουν να εξεταστούν ή να υποβάλλουν αιτήσεις σε ΜΚΟ (το 90% των Ελλήνων δεν ξέρει καν τι σημαίνουν τα αρχικά ΜΚΟ!) κι όχι στον ΑΣΕΠ;
Την απάντηση δίνει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Σερραϊκής ιστοσελίδας myserres.gr:

Εν συντομία, αν δεν έχετε χρόνο να το διαβάσατε:

Οι δημοσιογράφοι των Σερρών ανακάλυψαν μια ΜΚΟ, που ιδρύθηκε πρόσφατα στις Σέρρες, με το όνομα "Κοινωνικό Δίκτυο" και γραμματέα κάποιον Ασημάκη Καττή, από τον οποίο ζήτησαν να τους εξηγήσει, πώς και του ήρθε η φαεινή ιδέα να στήσει μια νέα ΜΚΟ στις Σέρρες. Λεπτομέρεια: Στα στοιχεία επικοινωνίας της "εταιρείας" -έτσι την αποκαλεί ο Καττής- το τηλέφωνο που αναγραφόταν, ήταν -ωωωωωω, τι σύμπτωσις!!!!- του τοπικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη !!!!

Η ΜΚΟ συνεστήθη για να κάνει τις "κοινωνικές (και καταπράσινες* όπως αντιλαμβάνεστε) προσλήψεις"

Τα υπόλοιπα διαβάστε τα εδώ
*οικολογικές εννοούμε, μην πάει αλλού το μυαλό σας...
από το taxalia

Merriam-Webster Dictionary HD - Dictionary iPad app

Merriam-Webster Dictionary HD offers America's most useful and respected dictionary on the iPad. With voice search, you can speak a word into the microphone without having to spell it. If you are reference or education, this is a useful tool. The app is simple and can be used offline, just like Urban Dictionary. It features synonyms & antonyms, audio Pronunciations and example Sentences. I

Tabbed Browsing on iPad iOS 5

Some 3rd party iPad browser apps have tabbed browsing. In iOS 5, the Safari app will bring desktop-like tabbed browsing to the iPad. You can get the experience with the latest beta of iOS 5. Tabs are much, nicer to work with. Tapping and dragging to move tabs around. I don't like the separate pages in Safari, because you have to click on the button to see the other windows I have open.

Τελικά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ζήτω η επιλεκτική χρεoκοπία

Ας θυμηθούμε τι είπε η αξιωματική αντιπολίτευση πριν μερικές μέρες:

Γι΄ αυτό και ο ίδιος ο κ. Τρισέ προειδοποιεί να μην υπάρξει “επιλεκτική χρεοκοπία”. Λύσεις υπάρχουν. Υπάρχει πάντα η λύση του ευρω-ομόλογου, ώστε χώρες που έχουν πρόβλημα να ξεπληρώσουν με ευνοϊκότερους όρους τα δάνειά τους και να γίνει το χρέος τους βιώσιμο. Το ευρω-ομόλογο θα επιτρέψει αισθητή μείωση επιτοκίου και επιμήκυνση αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, χωρίς να υπάρξει “επιλεκτική χρεοκοπία”. Και βραχυχρόνια, υπάρχει η λύση της επαναγοράς ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά, που θα επιφέρει μείωση του δημόσιου χρέους, επίσης χωρίς να προκαλέσει “επιλεκτική χρεοκοπία”.

Έχω μία ερώτηση. Τώρα πού έγινε η “επιλεκτική χρεοκοπία”, κατάλαβε κανένας τι έγινε;

Η κυβέρνηση από την άλλη λέει ότι, άσχετα αν... η πρόσφατη εξέλιξη οδήγησε σε επιλεκτική αθέτηση πληρωμών (κατά των υπολοίπων σε αυτή τη χώρα, επιλεκτική χρεοκοπία), μας λένε τώρα οι κύριοι Έλληνες γραφειοκράτες (αυτοί δηλαδή που κάνουν κουμάντο χωρίς να δίνουν σημασία σε κανέναν), ότι δεν έχει σημασία αυτό το γεγονός, από τη στιγμή που έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότηση του τραπεζικού συστήματος (κατά τα άλλα, το ότι τα ATMs θα βγάζουν ακόμα λεφτά).

Αγαπητέ αναγνώστη, σας έχω πει από την πρώτη στιγμή αυτού του δράματος, ότι πρώτα θα πρέπει να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες και μετά θα πρέπει να γίνουν ενέργειες προς debt relief (μείωση του χρέους μας).

Τώρα αν ο μοναδικός λόγος να μην είχε γίνει ένα ακόμα μεγαλύτερο κούρεμα (αντί το super light που είδαμε) είναι το ότι δεν θα έχουν ρευστότητα οι τράπεζες, τότε προτείνω στην κυβέρνηση να δει τι έχει κάνει η Ιρλανδία.

Και ενώ οι κύριοι γραφειοκράτες είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου σε όλη την Ελλάδα, σχετικά με το τι σημαίνει επιλεκτική χρεοκοπία, ξαφνικά τώρα που έγινε, όχι μόνο δεν έγινε τίποτα, άλλα είναι κάτι το καλό! Και ενώ όλοι πάλευαν να αποφύγουμε αυτή την επιλεκτική χρεωκοπία, τώρα που έγινε, κανένας δεν κατάλαβε τι έγινε.

Διότι ενώ ξαφνικά πτωχεύσαμε (επιλεκτικά αγαπητέ αναγνώστη), δεν έχει καταρρεύσει ο κόσμος όλος, δεν μας έχουν πετάξει από την Ευρώπη, δεν έχουμε δραχμές, δεν έχει πτωχεύσει η Κίνα, η Ευρώπη, η Αμερική, οι καταθέσεις μας υπάρχουν ακόμα και δεν έγινε τίποτα από όλες τις τρομοκρατικές σαχλαμάρες που έλεγαν στον κόσμο τόσο καιρό. Και προσωπικά απορώ, με τι μούτρα όλοι αυτοί συνεχίζουν και βγαίνουν στην τηλεόραση και έχουν άποψη και όλοι ακόμα τους παίρνουν στα σοβαρά!

Τι θα γινόταν δηλαδή αν είχαμε ένα plain vanilla κούρεμα της τάξεως του 30-40%; Τίποτα δεν θα γινόταν για τους ίδιους λόγους που δεν έγινε και τώρα. Διότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει συνεννοημένα και θα αποτελεί μέρος μιας πολιτικής λύσης εντός της ζώνης του ευρώ. Και αν γίνει το όποιο κούρεμα, αναγκαστικά θα πρέπει να δοθεί λύση για τις τράπεζες (είπε κανένας τίποτα για 25 δισ.) διότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Άρα τους πανηγυρισμούς η κυβέρνηση να τους κάνει εκεί που περνάνε (και δυστυχώς περνάνε στους περισσότερους συμπολίτες μας ακόμα).

Θα προσέξατε για παράδειγμα ότι οι τράπεζες υπέστησαν πίεση να υιοθετήσουν αυτό το σχέδιο, ενώ είναι γνωστό τώρα ότι οι χασούρες πού θα υποστούν θα είναι αρκετά μεγάλες (πολύ μεγαλύτερες από το headline number του 20% που διαβάζουμε).

Πάρα πολλοί με ρωτούν συνέχεια, για ποιο λόγο να δεχτούν εθελουσία οι τράπεζες ένα κούρεμα; Για τον ίδιο λόγο που θα δεχτούν να πάρουν μια χασούρα ανταλλάσσοντας τα σημερινά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με ένα zero coupon για 30 χρόνια, που ουσιαστικά θα σημαίνει ότι τα λεφτά αυτά θα είναι dead money.

Διότι αν δεν το δεχτούν (λέμε τώρα) ίσως δουν οι τραπεζίτες κάποιο ειδικό τραπεζικό φόρο εντός της ζώνης του ευρώ που τελικά θα τους κοστίσει ακριβότερα από ό,τι αν είχαν αρνηθεί να υποστούν το κούρεμα. Για αυτό θα δεχτούν ό,τι τους πουν οι πολιτικοί, είτε το θέλουν είτε όχι.

Για τον ίδιο λόγο, όταν θα έρθει η στιγμή για ένα κανονικό big fat Greek haircut (και αυτό είναι το μόνο σίγουρο) θα δεχτούν και το 40% και το 50% και το 70% αν χρειαστεί, διότι διαφορετικά θα έχουν να κάνουν με την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία.

Και άσχετα αν αυτή η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία δεν θέλει να ακούσει τίποτα για το τύπωμα ευρώ μέσω της ΕΚΤ, έχει αποδείξει ότι αν χρειαστεί, θα κρατικοποιήσει εν ριπή οφθαλμού με λεφτά των φορολογούμενων οποία τράπεζα απαιτηθεί από τις περιστάσεις.

Η κατάληξη σήμερα είναι ότι δεν έγινε τίποτα με αυτή τη light αθέτηση πληρωμών (επιλεκτική χρεoκοπία) και δεν θα γίνει τίποτα αν δούμε κάτι άλλο. Τούτο διότι απλά ούτε το τέλος του κόσμου θα είναι και υπάρχουν οι μηχανισμοί και οι τρόποι να αντιμετωπίσουν όλα αυτά, αρκεί να υπάρχει η θέληση να αντιμετωπιστούν και να μην κάνουν όλοι σημαία την αξία του ευρώ.

Όσον αφορά για το αν έχουν ιδέα τι λένε οι Έλληνες πολιτικοί ή όχι, αυτό το αφήνω σε εσάς, αλλά καλοκαίρι είναι και δεν θα πρέπει να τους δίνεται και πολύ σημασία. Αρκετή ζημιά μας έχουν κάνει μέχρι σήμερα και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να μας χαλάσουν τις διακοπές.
του Γιώργου Καισάριου
από το capital

PAS, tahlil berbayar dan kesesatan.


Kat atas neh ialah screenshot iklan tahlil yang dipetik dari harakah. Sekarang neh aku nak meluahkan pandangan ikhlas tentang hal neh. Pandangan aku ialah pandangan jujur berasaskan kepada persekitaran aku. Ini bukan entry cari pasal atau entry nak kutuk pas. Jadi tak perlu lah nak salah faham kat sini. Ini ialah entry berdiskusi sesama kita. Andai salah, maka betulkan. Andai berbeza, maka

Είμαστε Έλληνες ρε; Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε πια;

Γιώργος Α. Παπανδρέου: «H ανάγκη σοβαρής περιφερειακής και παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται αίτημα της εποχής»

Είμαστε Έλληνες ρε;

Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…
Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το... προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξεφτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!
Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…
Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διάνοια εφαρμόσει άλλος πολιτικός.
Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!
Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…

Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Hot : Konspirasi umno terhadap pelajar mesir terdedah - pendedahan hebat masakini!







Kat atas neh ada 5 dokumen. Korang kena baca dan fahamkan betul2. Nak download pun boleh. Just pergi link neh. Kat sini korang akan nampak lihat penindasan pro umno terhadap mana2 kakitangan yang tidak condong kepada perjuangan mereka. Aku rasa bebas pun kena tiaw sekali gak kot.
Ada 5 perkara yang mengeramkan diri aku berhubung perkara di atas.
1. Kos membaiki rumah kelab umno ialah usd 97

Diskaun Mykad hilang dengan cop umno disini !

Wey korang ada hilang mykad tak? Ataupun rosak ke? Okey kalau korang rajin + tak malu boleh lah apply surat sokongan diskaun daripada umno mengenai hal tersebut. Ini siyes beb. Betul2 siyes neh. Sila lihat bawah terlebih dahulu ;

Jangan tanya aku apa kaitan JPN dengan umno. Ataupun apa kaitan umno dengan JPN. Pasal aku siyes tak boleh nak jawab soklan tue secara tepat. Sebab tue aku kata aku

“Σκηνές” απείρου κάλλους από την Ελληνική δικαιοσύνη #greekrevolution

Επιτέλους, επιτέλους,επιτέλους!!!

Η Δικαιοσύνη δεν σταμάτησε να δουλεύει ούτε το καλοκαίρι.
Αφού έλυσε το πρόβλημα του χρόνου απονομής δικαίου στις διαδικασίες της.
Αφού σταμάτησε να αποφασίζει για μεγαλύτερους μισθούς για τον εαυτό της.
Αφού αποκάλυψε και συνέτριψε την διαφθορά στους κόλπους της με το παραδικαστικό.
Αφού κινήθηκε με αποφασιστικότητα για την υπόθεση Βατοπεδίου.
Αφού διαλεύκανε τα σκάνδαλα με τους χρηματισμούς (χορηγίες) των κομμάτων και των κομματικών στελεχών από τη Siεmens
Αφού επέβαλε το νόμο και... την τάξη στην οικονομική ελίτ στην Ελλάδα.
Αφού διερεύνησε τις σχέσεις του Νορβηγού τρομοκράτη Άντερς Μπρέιβικ με την ελληνική ακροδεξιά
Αφού έδειξε όλη της την επιείκεια σε 20χρονα παιδιά δίνοντάς τους 130 χρόνια κρατικής φροντίδας.
Αφού φροντίζει να εφαρμόζει τους νόμους για την ανευθυνότητα των υπουργών.
Αφού έλαβε υπ’ όψιν το κοινό περί δικαίου αίσθημα στην Ελληνική κοινωνία.
Επιχειρεί να επιβάλει τον νόμο στην πλατεία Συντάγματος, την τελευταία γωνία ανομίας στη χώρα,
Στις “αυθαίρετες” σκηνές, όσων τολμούν να σκέφτονται αυθαίρετα.

Επιχειρεί να πράξει, όπως πράττει χρόνια τώρα για όλα τα αυθαίρετα κτίσματα σε δάση και παραλίες.

Από τις 25 Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος, σε όλες τις πλατείες της χώρας, δίνουμε μια μεγάλη μάχη νομιμότητας, ενάντια: στις αυθαιρεσίες της πολιτικής εξουσίας, στο παράνομο χρέος, που δεν θα πληρώσουμε.

Ενάντια στο παράνομο μνημόνιο, τη δανειακή σύμβαση και το μεσοπρόθεσμο, ενάντια στις παράνομες τράπεζες. Όλο αυτό το διάστημα, και πιο πριν, κανένας λειτουργός της Δικαιοσύνης δεν έπραξε τα αυτονόητα, δεν κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες.

Από τις 25 Μαΐου δεν μας έχουν τρομοκρατήσει οι απειλές της κυβέρνησης, δεν μας έχουν τρομοκρατήσει η αστυνομική βαρβαρότητα, τα 3.000 χημικά, δεν μας έχουν τρομοκρατήσει η μεθοδευμένη σπίλωση από την πλειοψηφία των ΜΜ"Ε". Δεν μας τρομοκρατεί ούτε το πρωτοφανές γεγονός να διακόψουν απόψε τον φωτισμό στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας.

Μετά από δύο μήνες και τρεις μέρες, δεν τρομοκρατούμαστε. Και αυτό γιατί είμαστε αποφασισμένοι. Και το επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους, για να το καταλάβουν και όσοι κάνουν πως δεν βλέπουν και πως δεν ακούν.

Είμαστε εδώ, παραμένουμε εδώ, θα είμαστε εδώ και στις νέες μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού. Είμαστε εδώ, με τις συνελεύσεις και τις δράσεις μας, γιατί η χρήση των δημοσίων χώρων ανήκει σε όλους.

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτή η ανακοίνωση η πλατεία Συντάγματος βρίσκεται σε συσκότιση θυμίζοντας μέρες κατοχής.

Καλούμε το Λαό της Αθήνας την Παρασκευή 29 Ιουλίου από τις 7 μ.μ στην Πλατεία Συντάγματος.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

28 Ιουλίου 2011, Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος
από τον πιτσιρίκο

Extra storage for iPad 2

My iPad 2 16GB is nearly out of space and I need to add more storage to it. Is that any way to add memory modules or USB Flash memory drives for adding extra storage?You can jailbreak your iPad and then hook a 1TB external drive to the device through the camera connection kit. If you don't wan to carry anything extra around, try using the cloud storage service to manage, such as dropbox or

Slow down song on iPad with RiffMaster Pro

RiffMaster Pro is a music app that helps you learn how to play cover songs that you was struggling with on your iPad. You are able to slow down a song to find the changes without changing its pitch, set a section of a song to loop, and play any song from your iPad library back in real time. A must-have app for any guitar player.The RiffMaster Pro is as good as the PC version and works great. I

Το χρήμα αγοράζει την πολιτική δύναμη

Η πολιτική ισχύς μπορεί να επιβληθεί είτε μέσω του καρότου είτε μέσω του μαστιγίου.

Στην Αγγλία, οι βουλευτές που φοβόντουσαν την δυσφήμιση από τις πανίσχυρες εφημερίδες του Murdoch, ήξεραν πως αν συμπλεύσουν με τις απόψεις και τα συμφέροντά του, θα κέρδιζαν την στήριξή του.

Στην Αμερική, τα μέλη του κογκρέσου αντιλαμβάνονται πολύ καλά πως τα χρήματα της Wall Street και των επιχειρήσεων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε υπέρ τους είτε εναντίον τους στη διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών. Παράλληλα, γνωρίζουν πως αν κινηθούν σωστά ως πολιτικοί, θα... τους περιμένουν κάποιες οικονομικά συμφέρουσες θέσεις εργασίας, μόλις αποσυρθούν από τον πολιτικό στίβο.

Τα χρήματα επηρεάζουν πολλούς τομείς ενός κράτους. Στη Βρετανία, ένα μέρος της αστυνομίας μετατράπηκε σε σύμμαχο του Murdoch, προσφέροντας πληροφορίες για τα σημαντικά ζητήματα. Στην Αμερική, οι ανεξάρτητες ρυθμιστικές αρχές, που συστάθηκαν για να προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον, κάνουν τα στραβά μάτια στην επικίνδυνη συμπεριφορά, και στηρίζουν τη βιομηχανία.

Σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, οι κυβερνήσεις (και όχι μόνο οι μοναρχίες και οι δικτατορίες) χρησιμοποιήθηκαν για να συσσωρεύσουν πλούτο οι ηγέτες και οι εκλεκτοί τους. Η τυραννία αυτή, που κάποτε οδήγησε στην αμερικανική επανάσταση εναντίον της βρετανικής εκμετάλλευσης, υπάρχει και σήμερα με άλλη μορφή, και μας τη θυμίζει διαρκώς το αμερικανικό κίνημα του Tea Party.

Το πρόβλημα σήμερα δεν είναι η τυραννία της κυβέρνησης, αλλά η συγκέντρωση του πλούτου και της ισχύος στη Wall Street και στις μεγάλες επιχειρήσεις. Το χρήμα μπορεί και αγοράζει τη πολιτική δύναμη. Η Wall Street επηρεάζει όχι μόνο την οικονομία αλλά και τη κυβερνητική δραστηριότητα. Χάρη στη επιρροή της επί της αμερικανικής κυβέρνησης, οι διάφορες ρυθμιστικές αρχές τυφλώθηκαν, και ο χρηματοπιστωτικός τομέας προχώρησε σε υπερβολές που οδήγησαν στο κραχ του 2008.

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση, υπό τις οδηγίες της Wall Street, διέσωσε τις τράπεζες οι οποίες σήμερα παρουσιάζουν κέρδη ρεκόρ, την ώρα που ο αμερικανικός λαός εξαθλιώνεται. Η μεγάλη δύναμη των λομπιστών του τραπεζικού τομέα απέτρεψε τις οποιεσδήποτε οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Οι πολύ μεγάλες για να αποτύχουν τράπεζες, έγιναν σήμερα ακόμη πιο μεγάλες. Ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο συμμετείχε στα παραπάνω, επιτρέποντας την ανεξέλεγκτη οικονομική βοήθεια της Wall Street στις διάφορες προεκλογικές εκστρατείες των πολιτικών.

Ο δηλωμένος σκοπός των μεγαλύτερων αμερικανικών επιχειρήσεων είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους και η αύξηση της αξίας των μετοχών τους. Και αφού τα 2/3 όλων των μετοχών βρίσκονται στα χέρια του πλουσιότερου 5% της Αμερικής, ο σκοπός είναι να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι, και να αυξάνεται η συγκέντρωση του χρήματος και της εξουσίας στα χέρια των ολίγων.

Και αν χρειάζεται η τεχνολογία και οι θέσεις εργασίας να πηγαίνουν στο εξωτερικό, προκειμένου να αυξηθεί η αξία των μετοχών της, τότε αυτό θα κάνει η οποιαδήποτε επιχείρηση. Και αυτή είναι οικονομική ηγεσία η οποία προσφέρει συμβουλές και καθορίζει τη κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από μια συσσώρευση πλούτου άνευ προηγουμένου. Αυτή η εξουσία και ο πλούτος που διαθέτει η Wall Street, χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση των ελίτ. Μετά από το μεγάλο κραχ των 1930ς, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπάθησε με τη χρήση της νομοθεσίας να περιορίσει κάπως την ισχύ των πλουσίων. Διαχώρισε τον τραπεζικό τομέα σε εμπορικό και επενδυτικό, ασφάλισε τις καταθέσεις, εισήγαγε τη κοινωνική ασφάλιση, και άφησε τον συνδικαλισμό να αναπτυχθεί, ως αντίβαρο στις επιχειρήσεις. Το δημόσιο μάλιστα, έγινε ως ένα βαθμό και ο εργοδότης τελικό αποκούμπι.

Σήμερα όμως, η εξουσία που ο πλούτος ασκεί επί των πολιτικών κομμάτων είναι τόσο μεγάλη, που το κράτος απλά περιορίζεται σε λόγια και δεν περνά στη δράση. Και ακόμη και η όποια περιορισμένη κρατική δραστηριότητα κριτικάρεται ως πολύ μεγάλη, και ως «πολύ κρατισμός».

Έτσι, σήμερα, η απειλή της τυραννίας δεν προέρχεται από κάποια κυβέρνηση, αλλά από τη συγκέντρωση του πλούτου και της δύναμης σε μη κυβερνητικά χέρια. Η απειλή προέρχεται από την επιρροή που ασκούν στη κυβέρνηση οι κατέχοντες τον πλούτο και τη δύναμη.
Του Ralph Gomory
από το antinews

Ibrahim Ali otak pembelit - Ular pun kalah beb!



Gila + meroyan. Tak percaya? Meh tengok bawah ;
Menurut Ibrahim, keputusan menarik diri itu dibuat selepas kira-kira 50 ahlinya yang dihantar sebagai penyamar menyelinap di kalangan penyokong BERSIH 2.0 bagi memantau perkembangan pada hari tersebut. <-- Ini buktinya ibrahim ali main kotor. Dia mengaku terus terang bahawa dia menyuruh ahli2 perkasa menyelinap ke dalam bersih pada hari itu. Ini

Look of the Day.124: Sao Paulo's high summer

During the last few days I've been attending Inspiramais  here in SP but now is time for me to head back to England. All my clothes are by Pelu, the amazing jewels belong to my friend, the brazilian designer Caca Garcia and they are all from her newest collection.

Umno cakap NO kepada Alquran!


Ini ialah dua surat. Berdasarkan kepada keterangan surat neh dia bagitau bahawa di minta ahli2 umno agar jangan terpengaruh dengan hujah agama melainkan dengan apa yang disampaikan oleh kerajaan sahaja. Dia juga bagitau agar berhati2 dalam menjemput penceramah agama. Dia juga bagitau bahawa ada hujah yang tidak boleh diterima kerana ini bertentangan dengan ajaran umno.
Melihat kepada ejaan dan

Utusan paw duit RTM nak bayar hutang ka?


Apa itu utusan? Utusan ialah surat khabar milik orang umno. Sebab tue ramai orang suka panggil utusan sebagai utusan umno bukan utusan malaysia. Ini terjadi kerana utusan hanya menyiarkan kisah2 umno di dalam suratkhabar itu, bukan kisah "malaysia" sebagaimana nama nya.
Apa itu rtm? RTM ialah salah satu jabatan penerangan milik kerajaan malaysia. Dan ia berada di bawah menteri umno. Sebab itu

Ορίστε πτωχεύσαμε... και τι έγινε λοιπόν;

Από την αρχή της συνειδητοποίησης του προβλήματος, αυτό εδώ το blog, τάχθηκε είτε υπέρ της άμεσης χρεοκοπίας, είτε υπέρ μιας αναδιάρθρωσης με γενναίο κούρεμα της αξίας των ομολόγων κατά 50% τουλάχιστον, με ταυτόχρονη επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και με μείωση του επιτοκίου. Ήδη από τις 4-5-2010 είχαμε πει ότι είναι «Καλύτερα βρε Έλληνες να πτωχεύσουμε τώρα». Ήμασταν δε απόλυτα βέβαιοι ότι η ΕΕ δεν θα αυτοκτονούσε εγκαταλείποντας την Ελλάδα. Ακόμα όμως και αν μας εγκατέλειπε, τόσο το καλύτερο για μας και το έχουμε εξηγήσει κατ’ επανάληψη το γιατί.

Ολόκληρο όμως το κρατικοδίαιτο καθεστώς μας φόβιζε και... μας επέβαλε το Μνημόνιο και στη συνέχεια το Μεσοπρόθεσμο, με τον εκβιασμό «Μνημόνιο ή πτώχευση». Βασικός του στόχος ήταν φυσικά να διασωθεί το ίδιο σε βάρος του λαού.
Το Μνημόνιο όμως απέτυχε και τελικά πτωχεύσαμε...
Και λοιπόν τι έγινε; Τι ήταν εκείνο το τρομερό που θα συνέβαινε;;

Αποφύγαμε την χρεοκοπία μας λέει αντίθετα ο κ. Παπανδρέου. Δεν λέει την αλήθεια Η αλήθεια είναι ότι δεν αποφύγαμε τη χρεοκοπία, αλλά τις άμεσες συνέπειες μιας χρεοκοπίας. Δηλαδή η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, μας αντιμετωπίζει ως μια πλήρως χρεοκοπημένη χώρα. Απλά και προκειμένου να διασώσει το ΕΥΡΩ, μεταθέτει με έναν ελεγχόμενο τρόπο τις άμεσες συνέπειες αυτής της χρεοκοπίας στο μέλλον, προκειμένου να μας δώσει την χρονική ευκαιρία να επιτύχουμε στο μεταξύ ανάπτυξη και να τα καταφέρουμε μόνοι μας. Αυτή την ομπρέλα δεν την είχαν, είναι αλήθεια, άλλα κράτη που χρεοκόπησαν.

Εδώ όμως είναι το μεγάλο πρόβλημα και φυσικά το μεγάλο λάθος της ΕΕ. Με την απόφασή της η ΕΕ, ταυτόχρονα διέσωσε αναγκαστικά και το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό καθεστώς της διαπλοκής, το οποίο μας έφερε στο σημερινό κατάντημα και το οποίο θα συνεχίσει να εξουσιάζει την ελληνική κοινωνία, το ίδιο και απαράλλαχτο, διοχετεύοντας το όποιο χρήμα εισρεύσει στη χώρα στις ημέτερες τσέπες και όχι στις τσέπες των πολιτών για ανάπτυξη. Αμφιβάλει κανείς;;;
Γι' αυτό άλλωστε πανηγυρίζει.
Το πρόβλημα όμως αυτό θα λυνόταν αυτόματα αν είχαμε μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, μέσα στην οποία θα κατέρρεε το υπεύθυνο καθεστώς.
Τώρα όμως τι κάνουμε;;

Lagi juta2 terbuang disini... - kerajaan hang kaya sangat ka?

Perdana Menteri mengumumkan bahawa perbelanjaan mengurus untuk 2011 adalah RM162.8 bilion. Sekarang kerajaan meminta peruntukan tambahan sebanyak RM13.19 bilion untuk baki 6 bulan. Kini jumlah perbelanjaan mengurus ialah RM176 bilion. Adakah hasil persekutuan yang dianggarkan meningkat lebih daripada RM165.8 bilion?
Ameno : Maksudnya baru2 neh kerajaan mohon peruntukan tambahan di parlimen.

Tutorial : Tukar tulisan facebook korang kepada kaler kuning, hijau, merah dan lain2 kaler.

Korang teringin tak nak tengok tulisan facebook korang berwarna lain selain dari warna hitam? Baru2 neh aku tengok ramai gak orang main tulisan biru kat facebook masing2. Sampaikan ada group yang menyampah dengan tulisan kaler biru neh. Tak caya? Tengok bawah neh hah ; 


Rupanya ramai gak menyampah dengan tulisan biru tue. Ke memang dorang menyampah dengan segala kaler maler biru di malaysia neh

Passcode Lock Works with iPad 2 Smart Cover

If your iPad 2 is using the Apple Smart Cover and you still wan to use a Passcode Lock whenever opening and closing the smart cover, here is a basic tip to do that.* On the Home screen, tap Settings > General.* On right panel, turn on "Passcode Lock" feature. Below the Passcode Lock entry, you need to also turn on "iPad Cover Lock/Unlock".

NASA Visualization Explorer

NASA releases an iPad app for users interested in Earth science. NASA Visualization Explorer delivers real-satellite data, let you play with the incredible images captured by satellites and explore the Earth in a new way.I'm very excited to use this app for exploring stories of Earth's dynamic systems, the ocean food chain and climate change. The visuals look so amazing. The app will have 6

Harga Mobil Bekas Suzuki 2011 | Informasi Harga Mobil Bekas Jakarta

Informasi Harga Mobil Bekas Suzuki 2011 - Daptar harga mobil bekas suzuki 2011, harga mobil bekas suzuki aerio, harga mobil suzuki escudo, katana, carry, baleno, karimun, swift, dan informasi harga mobil bekas suzuki lainnya:


Suzuki Aerio Facelift A/T 2005 - Harga: Rp.100.000.000
Suzuki Aerio Facelift M/T 2005 - Harga:  105.000.000
Suzuki APV Arena GL 2008 - Harga: Rp.105.000.000
Suzuki APV

Brader kuning ini berjaya sampai ke depan najib!

WOW..
Cita2 dorang nak jabat tangan dengan najib di kl sentral tak lepas lah. Sebab belum sempat nak berjabat tangan, dorang kena tahan dengan polis. Ini semua gara2 kerajaan kita sekarang fobia dengan kuning. 

kah kah kah

SADIS BETUL LAH!
Lihat bawah ;
Sdr. Zaki Yamani, Zulfikar, Sachi, Rozan & Ramai lg aktivis ditangkap sebentar td di KL Sentral <-- Kena tahan di kl sentral akibat pakai

Χρέος, κρίση και ψέμματα

Συνέντευξη του Δημήτρη Πατέλη, στο κανάλι ΚΡΗΤΗ ΤV, 24 Ιουνίου 2011. Ο Δημήτρης Πατέλης είναι επίκουρος καθηγητής Φιλοσοφίας και, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, μέλος της διεθνούς ομάδας "Λογική της Ιστορίας".

Χρήσιμη εκπομπή, όχι απλώς ενημερωτική αλλά και διευκρινιστική για έννοιες που αναγκαστικά μπήκαν στη ζωή μας πολύ πρόσφατα και μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε αν είμαστε πραγματικά έλλογα όντα, αν είμαστε άνθρωποι. Είναι μια συνέντευξη που αξίζει να ακουστεί με προσοχή, από την έναρξη μέχρι και το τελευταίο της λεπτό. Μη σε τρομάξει η μεγάλη διάρκεια, κάθε λεπτό είναι ένας θησαυρός. Στην ανάγκη, δες/άκουσε με... δόσεις!

Αγαπημένε/η μου αναγνώστη/τρια, μελέτησέ τη, διάδωσέ τη, μήπως τα... καταφέρουμε τελικά να καταλάβουμε τι γίνεται γύρω μας, πώς μπορούμε να οργανώσουμε τη σκέψη μας. Σίγουρα, πρόκειται για σημαντική γνώση, καθώς βοηθά στο ξεμπέρδεμα της σκέψης και δίνει ορισμένες εξαιρετικές απαντήσεις. Ευχαριστώ πολύ, εκτός από τον καθηγητή κ. Πατέλη, τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ ΤV και τον κ. Σαχίνη, ιδιαίτερα, για τις επιλογές των καλεσμένων του.

Μεταφέρω μερικά από τα λόγια του, που ακούγονται στο πρώτο δεκάλεπτο της εκπομπής:

"...από τη στατιστική και μόνο φαίνεται έχουμε διπλασιασμό μέσα σ' ένα χρόνο των αυτοκτονιών και των αυτοκτονικών επεισοδίων. Έχουμε πραγματικά αδιέξοδα σε επίπεδο καθημερινού βιώματος των ανθρώπων, δηλαδή δεν μπορούν να διευθετήσουν, δεν μπορούν να διαχειριστούν τη ζωή τους. Αυτή είναι η τραγική, η ψυχολογική πλευρά.

Από τη μία έχουμε λοιπόν τη συγκυρία, η οποία είναι κρισιακή, είναι πρωτοφανής... είναι μια πρωτοφανής κρισιακή συγκυρία, έχουμε να κάνουμε με μια πολύ βαθειά κρίση του συστήματος, δηλαδή οι κανονικότητες που θεωρούσαμε ότι ήταν δεδομένες παύουν να υφίστανται ως τέτοιες. Άρα, ο άνθρωπος βγαίνει από τη βολή του, βγαίνει από τον τρόπο με τον οποίο θεωρούσε ότι μπορεί ορθολογικά να διαχειριστεί το βίο του.

Από την άλλη όμως, έχουμε και μία στοχευμένη, σκηνοθετημένη, σκόπιμη κατάσταση βομβαρδισμού του ανθρώπου με παράλογα ή ψευδολογικά επιχειρήματα, όσον αφορά την ουσία αυτής της κρίσης και όσον αφορά τις πιθανές διεξόδους από αυτή την κρίση. Ψευδολογικά επιχειρήματα, που αγγίζουν τα όρια της απάτης και συχνά υπερβαίνουν και κάθε έννοια απάτης. Δηλαδή, άλλα υπόσχονται οι ιθύνοντες, οι ταγοί, άλλα κάνουν στο τέλος...

Ο λαός τελεί σε μια σύγχυση.. κι όχι μόνον ο λαός, αλλά κι οι υποτιθέμενοι ταγοί, οι οποίοι είναι εντεταλμένοι να τον βγάλουν από αυτά τα προβλήματα, να του προτείνουν λύσεις, να του δίνουν προοπτική. Η αίσθηση λοιπόν απουσίας προοπτικής, συνοδεύεται μ' αυτή την αίσθηση ότι δεν υπάρχει εδώ λογική.

Η αίσθηση αυτή όμως, εάν υιοθετηθεί, σημαίνει ουσιαστικά ότι ο άνθρωπος αρνείται την ιδιότητα του ανθρώπου. Αρνείται δηλαδή την ιδιότητα τού να είναι ενεργητικό υποκείμενο και όχι απλό αντικείμενο που φέρεται και άγεται, όχι ενεργούμενο των περιστάσεων, αλλά ένα υποκείμενο το οποίο μετά λόγου γνώσεως μπορεί και γνωρίζει την πραγματικότητα και, με βάση αυτή την εγνωσμένη πραγματικότητα, καταστρώνει σχέδια, αναπτύσσει δραστηριότητα, δημιουργεί συλλογικότητες, βρίσκει διεξόδους από τα αδιέξοδα."

Δείτε την...


από το Rodia Mixer

Facebook Perdana Menteri diserang komen berunsur fitnah



kah kah kah

Lawak nya. Ini bukan kali pertama facebook najib diserang apa. Napa kali neh utusan beria2 pula siarkan? Mesti ada apa2. Betul tak editor?


Kah kah kah

Kalau aku tak kena ban, aku pun akan ikut komen sekali. Tapi disebabkan aku kena ban maka aku tak dapat lah nak join perarakan online untuk sembur PM neh. Geram gak sebab tak dapat ikut serta. Dapat tengok korang buat lawak je lah

Panas : Kutuk anwar ibrahim ialah subjek terbaru di universiti!

WOW.. 
Universiti sekarang memang berbeza dari universiti dulu ye? Adakah perkara di bawah neh ialah subjek terbaru kolej / universiti kita ?
1. Teoh beng hock <-- Belajar cara terjun bangunan ka?
2. Kugen dan aminurasyid <-- belajar cara mengelak dari kena bunuh dengan polis ka?
3. Altantuya <-- belajar cara mengelak bom ka?
4. Kes liwat dsai <-- belajar cara menfitnah dengan budak pondan ka?

Η δυναστεία Παπανδρέου επιβεβαίωσε τον κανόνα των γενεών...

Η πρώτη δημιουργεί, η δεύτερη διατηρεί τα κεκτημένα και η τρίτη χρεοκοπεί…

Η ημέρα που δικαιώθηκε ο Παπακωνσταντίνου – (Πατριδογνωσία «διάσωσης»)

Χαρές και πανηγύρια στα ελληνικά ΜΜ"Ε" με τη διάσωση. Πολλαπλοί οργασμοί ακολούθησαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Συνόδου Κορυφής.
Πανηγυρίζουμε για την ελεγχόμενη χρεοκοπία που θέλαμε απαξάπαντος να αποφύγουμε;
Πανηγυρίζουμε γιατί επιτέλους ο Γιώργος θα πάει διακοπές;

Ή απλά πανηγυρίζουμε γιατί είμαστε για... τα πανηγύρια;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Στο κρίσιμο σταυροδρόμι βρέθηκε ο μεγάλος στοχαστής πρωθυπουργός: να επιλέξουμε τη χρεοκοπία,ή να διασώσει για μία ακόμη φορά τη χώρα. Αν εξαιρέσεις τον Carnation παλιά, που έσωζε τη Λόλα κάθε βράδυ, δεν υπάρχει άλλος στον πλανήτη γη με περισσότερες «διασώσεις».

Ήταν η στιγμή που ο «ηγέτης-χάρισμα» υψώθηκε πέντε πόντους από το έδαφος, παρά το ασήκωτο βάρος ενός λαού που κρεμόταν πάνω του και με τη σκέψη στις επόμενες γενιές, σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, έπραξε το χρέος του: Σήκωσε το τηλέφωνο και παίρνει να μάθει τι αποφάσισαν ο Σαρκοζύ και η Μέρκελ. Αφού του λένε παίρνει και τον Τρισέ αν θα μπει εγγυητής. Μετά καπάκι παίρνει τον Μπένι και τον διατάζει να είναι έτοιμος να μπουρδουκλώσει τα ΜΜ"Ε" με την απαράμιλλη ρητορική του δεινότητα. Καλεί Προβόπουλο και Ράπανο για ενισχύσεις και επικύρωση.

Τέσσερα τηλέφωνα σε μισή ώρα: και τηλεδιάσκεψη με Ρομπάι και Μπαρόο: εμείς δεν έχουμε Πρωθυπουργό, κασκαντέρ έχουμε για να μας κυβερνά.

Όταν όλα είχαν συμφωνηθεί, μπήκε στη σύσκεψη για να διαπραγματευτεί. Μέχρι να κλείσει το deal του είχαν απαγορεύσει να εισέλθει στην αίθουσα…

Πάντως ο Γιώργος τήρησε την υπόσχεση του: έχουμε γίνει μια απέραντη Δανεία του Νότου. Είχε σχέδιο ο Γιώργος: Δάνεια αυτοί, φέσια εμείς. Είχε και καλό χαρτί. Φουλ του δανείου με χρεοκοπίες…

Η δυναστεία Παπανδρέου επιβεβαίωσε τον κανόνα των γενεών: η πρώτη δημιουργεί, η δεύτερη διατηρεί τα κεκτημένα και η τρίτη χρεοκοπεί…

Αυτοεκπληρούμενη προφητεία: Λέγε-λέγε την καταφέραμε τη χρεοκοπία: επιλεκτικά περιορισμένη μεν, χρεοκοπία δε. Δίμηνη, τρίμηνη, θα δούμε: η ουσία είναι ότι την κέρδισε ο Πρωθυπουργός με το ακαταμάχητο σχέδιο του. Θα μας …δανείσουν και μετά θα μας πετάξουν στα βράχια…

Ουσιαστικά δηλαδή κερδίσαμε χρεοκοπία ελεγχόμενη από τη διεθνή επιτροπεία. Ευτυχώς που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο διά πυρός και σιδήρου (κυριολεκτικά) και την αποφύγαμε

Αν ο Πρωθυπουργός πιστεύει έστω και μια λέξη από τις δηλώσεις του, πρέπει να προκηρύξει εκλογές, ώστε να εξαργυρώσει τη μεγάλη του «επιτυχία». Διότι μόνο για πάρτη μας θα συμμετάσχουν ιδιώτες στο νέο πακέτο.

Βγήκε και ο κ. Παπακωνσταντίνου παγανιά για δικαίωση: «Είναι μια απόφαση που δίνει στην Ελλάδα τον χρόνο για αλλαγές. Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τη δουλειά που έγινε από την αρχή, που δικαιώνει όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι μια απόφαση που με τον πιο καθαρό τρόπο αντικρούει τα επιχειρήματα περί μη διαπραγμάτευσης» τόνισε και πρόσθεσε: «Χθες συμφωνήθηκαν όλα όσα για τα οποία έχουμε παλέψει ένα χρόνο τώρα. Με την απόφαση γυρίζει μια σελίδα για τη χώρα μας και τώρα το χρέος μας είναι να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Θωρακίστηκε η Ελλάδα και η ευρωζώνη στο σύνολο της».

Αν δικαιώθηκε ο Παπακωνσταντίνου, φεύγω μετανάστης για τη Γροιλανδία, ακολουθώντας τη θαλάσσια οδό των Βίκινγκς. Κύριε Υπουργέ, ήταν τόσο άρτια η δουλειά σας, που έχουν ενσκήψει πάνω στο ελληνικό πρόβλημα η μισή υφήλιος και οικονομολόγοι από τον Άλφα Κενταύρου, για να διορθώσουν τα πεπραγμένα σας….
γράφει ο Μικρός Οδυσσέας
από το antinews

Hot : [ video] Patriot edar baju pada hari perhimpunan bersih!


kah kah kah
kah kah kah kah
kah kah kah kah kah 
Aku gelak dulu. Takpe kan? Siyes lawak dowh.. aduhaiii.. macam neh punya desperate dowh dorang.. sadis gilaaaa... aku memang ada ternampak dua tiga orang pakai baju patriot semasa kat depan times square. Lagak macam bukan nak pergi berdemo.. macam santai2 je berjalan.. Agaknya dorang pun taktau kenapa dorang dapat pakai tue then slumber je kot

Subsidi beras di hapuskan.

Okey neh berita yang baru diterima dari member. Belum keluar kat mana2 lagi. Berita yang diterima adalah seperti berikut ;
BERMULA JUN 2011 - DIMAKLUMKAN SUBSIDI BERAS 15% (BERAS NASIONAL)10KG DI TARIK BALIK OLEH KEMENTERIAN PERTANIAN....
Maksudnya apa? Maksudnya ialah ;
subsidi untuk beras 10kg yang sebanyak 15% tue telah ditarikbalik oleh kementerian pertanian. Adakah ini salah satu proses

Betul ke kematian arwah baharuddin dipolitikkan dan ada kaitan dengan polis?

Betul ke kematian arwah baharuddin di politikkan oleh parti pembangkang dan bersih? Adakah term mempolitikkan itu sesuai digunakan apabila kita meminta untuk merungkai beberapa persoalan dalam kematian arwah baharuddin? Kenapa perlu pandang setiap perkara yang membabitkan pembangkang sebagai mempolitikkan isu? 
Memang betul bahawa ;
pembangkang = pencabar terdekat kerajaan dalam urusan

Gala Gonzalez x Vogue Brasil


I shoot an editorial for Brazilian Vogue back in January and just came out in their June 2011 Issue.
All pictures by Tinko Czetwertynski. Video edited by me.

Kenapa kami tak percaya Teoh Beng Hock bunuh diri.

Artikel neh bukan nak kutuk suruhanjaya siasatan diraja ke, polis ke, sprm ke, kerajaan ke ataupun mana2 pihak yang terlibat samada secara langsung ataupun tidak secara langsung dengan kes neh. Cuma aku rasa sebagai rakyat malaysia yang merdeka wajib bagi mereka yang berkaitan terutamanya pihak penguatkuasa untuk faham kenapa rakyat macam aku dan aku percaya majoriti rakyat malaysia berfikiran

Οδήγησαν σε παραίτηση τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ που αποκάλυψε το μολυσμένο κιμά στα Lidl

Όπως θα γνωρίζουν οι παλαιότεροι αναγνώστες, σε αυτή τη σελίδα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε αποκαλύψεις και καταγγελίες κάθε είδους. Το ίδιο κάναμε και με τις επίσημες ανακοινώσεις για τα επικίνδυνα τρόφιμα που μολύνθηκαν από το κολοβακτηρίδιο e-coli με σειρά δημοσιευμάτων.

Δημοσιεύσαμε, λοιπόν, τις ανακοινώσεις του επίσημου δημόσιου φορέα, του ΕΦΕΤ και μάλιστα με ακριβή αναφορά της πηγής και ενεργό σύνδεσμο.

Αναζητήσαμε, επίσης, απαντήσεις στην ιστοσελίδα του... Λιντλ, στα δελτία τύπου, όπου δεν βρήκαμε απολύτως τίποτα. Από τις εφημερίδες μαθαίνουμε, σε μονόστηλα…, ότι η γερμανική πολυεθνική αμφισβητεί ευθέως τα αποτελέσματα των επίσημων ελέγχων, βγάζει δηλαδή ανεπαρκείς, άχρηστους ή ψεύτες όσους έκαναν τον έλεγχο στα καταστήματα της εταιρίας και με σαφέστατο τρόπο μιλάνε για μολυσμένα προϊόντα, που βρέθηκαν στην εν λόγω αλυσίδα και κατασχέθηκαν για να καταστραφούν, όπως μπορείτε να δείτε, τόσο στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, όσο και στην ερώτηση του βουλευτή Νίκου Χουντή.

Η Λιντλ έψαξε το θέμα ιδιωτικώς και μόνη της, άγνωστο με τι δείγματα…, και, ώ τι έκπληξις, δεν βρήκε το κολοβακτηρίδιο e-coli σε προϊόντα της, διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία:
“Σε μικροβιολογικές αναλύσεις ανεξάρτητων ελεγκτικών ινστιτούτων ανακοίνωσε ότι υπέβαλε η εταιρεία Lidl τα προϊόντα κιμά που κατηγορήθηκαν ότι έχουν μολυνθεί από το βακτήριο Ε.coli και όπως υποστηρίζει δεν ανιχνεύτηκαν ίχνη του βεροτοξινογόνου ορότυπου.

Η Lidl Hellas επικαλείται και σχετική πραγματογνωμοσύνη του αναπληρωτή καθηγητή Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δρος Στυλιανού Χατζηπαναγιώτου, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «στη Lidl Hellas δεν υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή αποτελέσματα ελέγχων τα οποία να επιβεβαιώνουν την παρουσία βεροτοξινογόνου βακτηρίου Ε.coli (STEC/VTEC) Ο157:Η7» και διαβεβαιώνει ότι «τα παραγόμενα κάτω από αυστηρά μέτρα υγιεινής τρόφιμα ελέγχονται συνεχώς από διαπιστευμένα μικροβιολογικά εργαστηριακά ινστιτούτα σε Γερμανία και Ελλάδα».”

Ο κ. Γιώργος Νυχάς, πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, να σημειώσουμε,είναι απολύτως σχετικώς με το αντικείμενο, καθώς εργάζεται ως καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου, διδάσκει μάλιστα Μικροβιολογία Τροφίμων, και είναι επίσης διευθυντής του εργαστήριου Μικροβιολογίας Βιοτεχνολογίας Τροφίμων.

Ο κ. Μίχας που αντικαθιστά τον παραιτηθέντα κ. Γιώργο Νυχά έχει πτυχίο…εργοδηγού, και προφανώς ξέρει καλύτερα από μολυσμένα γερμανικά μπιφτέκια και τα συναφή…

Εν ολίγοις: η γερμανική πολυεθνική, αφού προσπάθησε αρχικά να κουκουλώσει την υπόθεση, όταν το θέμα πήρε διαστάσεις στο διαδίκτυο, άσκησε συντονισμένες πιέσεις που οδήγησαν, καθώς φαίνεται, στην παραίτηση του κ. Νυχά, ο οποίος έπραξε το αυτονόητο καθήκον του. Είπε δηλαδή τα πράγματα με το όνομα τους, προσπάθησε να προστατέψει τη δημόσια υγεία, ως όφειλε, και δημοσίευσε τα αποτελέσματα  των εργαστηριακών ελέγχων που έκανε το ΚΕΠΝΟ, το κατεξοχήν αρμόδιο όργανο δηλαδή.

Αφήνουμε να κρίνει ο αναγνώστης/τρια πόσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι η πραγματογνωμοσύνη του καθηγητή της Ιατρικής που επικαλείται η Λιντλ, αναρωτιόμαστε μάλιστα αν ο κ. Στυλιανού, καθηγητής μικροβιολόγος στην Ιατρική, έκανε αφιλοκερδώς την πραγματογνωμοσύνη, ή πήρε κάποια αμοιβή από την εταιρία και πόση, προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα αποτελέσματα των “ανεξάρτητων ελέγχων” που έκανε η …ίδια για τα προϊόντα της.

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει, με άλλα λόγια, και εμείς τρώμε τα κεφτεδάκια…

Αν τις επόμενες μέρες “κατέβουν” οι σχετικές ανακοινώσεις από τη ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ, θα είμαστε πλέον βέβαιοι: στην αποικία κουμάντο κάνουν, απροκάλυπτα πια, οι Γερμανοί και οι πολυεθνικές, οι “ιθαγενείς” καλό και φρόνιμο είναι να σιωπούν, ακόμα κι αν αποδεδειγμένα κινδυνεύει η δημόσια υγεία.

Αυτά προς το παρόν, σας προτείνουμε ακόμη το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Κόντρα, που ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα, υπάρχει εδώ, και ένα επίσης ενδιαφέρον δημοσίευμα για την πρακτική της Λιντλ απέναντι στους εργαζόμενους που εντοπίσαμε στην Κρητική Φωνή.
από το Ερανιστής

Polis tayang video penuh bersih malam neh?

Aku baru je nak logoff sebab nak keluar rumah jap tapi dapat pula mesej via facebook. Katanya malam neh rtm akan memainkan video bersih versi pdrm di tv1 jam 9.30 malam. Aku tak pasti video macam mana yang rtm nak tayangkan neh. Adakah yang macam kat web tv3 ari tue? Kalau macam tue tak payah lah aku tengok lagi pasal aku dah tengok. Buang masa aku je tengok ulang2. 
Ataupun  adakah video bersih

Ibrahim Ali : Saya pun layak jadi perdana menteri..

Aku nak korang tengok video kat bawah neh. Siyes kelakar beb..

Who's she? Ambiga ingat dia ketua polis negara kah? Dia desak supaya lepas tahanan, dia ingat dia neh ketua polis negara kah? Dia ingat malaysia neh mak bapak dia punya kah? <-- antara kata-kata ibrahim ali.
Dah tue? Who are you? Ko ingat malaysia neh MAK BAPAK kau punya kah? Sebab tue ko boleh suka-suka langgar peraturan, buat

Harga baru kicap - Naik lagi ye..


harga baru kicap kipas udang:
KICAP KIPAS UDANG MANIS 345ML 5.80
KICAP KIPAS UDANG MANIS 645ML 8.00
KICAP KIPAS UDANG MASIN 345ML 5.70
KICAP KIPAS UDANG MASIN 645ML 7.70
Korang tahu tak harga kicap udang manis neh baru naik ? Tak silap aku 2 bulan lepas dia dah naik 20sen. Neh dia naik lagi? Takan pasal tarif elektrik naik + levi 1% dia pun sibuk nak naikkan harga? Ataupun faktor harga kicap

Στημένες οι επιθέσεις στη Νορβηγία;

Πριν από τα τραγικά γεγονότα της Νορβηγίας, το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δημοσιοποίησε ένα προπαγανδιστικό βίντεο που χαρακτηρίζει τους λευκούς Αμερικανούς της μεσαίας τάξης ως τρομοκράτες, και ως μέλη της «λευκής Αλ Κάιντα», ενός όρου που σχεδιάστηκε για να συμμαζέψει, και να συνενώσει την εικόνα της κατασκευασμένης από τη CIA ισλαμικής οργάνωσης, και των ακροδεξιών εξτρεμιστών των ΗΠΑ.

Το βίντεο (στο τέλος) αποτελεί μέρος της εκστρατείας υστερίας που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, και είναι συνέχεια μιας αναφοράς που διέρρευσε στα ΜΜΕ το 2009, που χαρακτήριζε τους... ελευθεριστές και τους οπαδούς της Δεύτερης Τροποποίησης (αφορά στο δικαίωμα των Αμερικανών να φέρουν όπλα), ως τρομοκράτες, και ακροδεξιούς εξτρεμιστές.

Ο φερόμενος ως δράστης στις νορβηγικές αιματηρές επιθέσεις, περιγράφεται ως ακροδεξιός εξτρεμιστής, πρώην μέλος λαϊκίστικου κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως «ελευθεριακό λαϊκό κόμμα», με μια ιδεολογία που βασίζεται στον κλασικό φιλελευθερισμό.

Ο Anders Behring Breivik ανήκε στο Κόμμα της Προόδου, από το 1997 έως το 2007. Ο δηλωμένος σκοπός του κόμματος αυτού είναι η μείωση των φόρων και της κρατικής παρέμβασης. Είναι δηλαδή κάτι σαν μια ευρωπαϊκή εκδοχή του αμερικανικού Tea Party.

Η ΕΕ, το ΔΝΤ, και οι διεθνείς τραπεζίτες, ανησυχούν για την αυξανόμενη άνοδο τέτοιων κινημάτων και κομμάτων στην Ευρώπη. Όπως έγραψε πριν από μερικούς μήνες το Reuters: «Η αύξηση της επιρροής του πολιτικού λαϊκισμού στην Ευρώπη, που πυροδοτείται από την λαϊκή οργή για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, απειλεί να δυσκολέψει την επίλυση των ευρωπαϊκών προβλημάτων».

Εκατομμύρια Ευρωπαίοι αντιτίθενται στο άδειασμα των δημόσιων ταμείων, προκειμένου να πληρωθούν τα χρέη που οφείλονται στους τραπεζίτες, και εντάσσονται σε πολιτικά κόμματα τύπου «Πραγματικοί Φιλανδοί», το οποίο αντιτίθεται στη διάσωση της Πορτογαλίας. Η ξαφνική δημοτικότητα του συγκεκριμένου κόμματος αιφνιδίασε το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο.

Η επιχείρηση false flag (ΣΣ να το μεταφράσουμε “επιχείρηση μούφα;) της Νορβηγίας, έρχεται σε φάση που ο λαϊκισμός φουντώνει στη Γερμανία, τον διστακτικό θησαυροφύλακα της Ευρώπης σε αυτή τη τελευταία κρίση.

Οι καθεστωτικοί πολιτικοί της Γερμανίας δεν συμφωνούν με αυτή τη δεύτερη διάσωση των τραπεζιτών. Όπως λέει ο Jochen Sanio επικεφαλής της γερμανικής ομάδας BaFin, που παρακολουθεί τις χρηματαγορές της χώρας, «Ήδη το κάναμε μια φορά, και δεν μπορούμε να το ξανακάνουμε. Δεν γίνεται… αν η κυβέρνηση λεηλατήσει και πάλι τα δημόσια ταμεία, οι φορολογούμενοι θα τους κρεμάσουν όλους».

Η ΕΕ και το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο χρωστάνε στους τραπεζίτες και στην «ελεύθερη αγορά» τους, μια αγορά που είναι ελεύθερη να λαφυραγωγεί, και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους. Αυτό το διάστημα κάνουν τα πάντα για να πνίξουν κάθε αντίθετη φωνή, και κάθε αντίσταση στις ατελείωτες διασώσεις που έχουν ως σκοπό τους τη διάλυση των τοπικών οικονομιών και τη καταστροφή κάθε εθνικής κυριαρχίας.

Δεν είναι τυχαίο που τα συμβατικά ΜΜΕ συγκρίνουν ήδη τον Anders Behring Breivik με τον Timothy McVeigh. Λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση, το νορβηγικό κρατικό κανάλι NRK παρουσίασε τον Tore Bjørgo της αστυνομικής Ακαδημίας του Όσλο, ο οποίος ανέφερε πως η επίθεση μοιάζει με την επίθεση στο ομοσπονδιακό κτίριο της Oklahoma City το 1995, που σκότωσε 168 άτομα και που αποδόθηκε στον Timothy McVeigh. Ανέφερε μάλιστα και το Ημερολόγιο Turner, ένα αντικυβερνητικό μυθιστόρημα του William Luther Pierce, πρώην ηγέτη της ρατσιστικής εθνικιστικής οργάνωσης National Alliance, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και ως στοιχείο ενοχής στη δίκη του «στημένου θύματος» Timothy McVeigh, στον οποίο φόρτωσαν την επίθεση της Oklahoma.

Η βομβιστική επίθεση στην Oklahoma ήταν μια κλασική επιχείρηση false flag, που χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για εγκαθίδρυση κάποιων δρακόντειων αστυνομικών μέτρων στη δεκαετία του 1990. Μετά από εκείνη την επίθεση, το κογκρέσο ψήφισε για χάρη του προέδρου Clinton, μια ολόκληρη σειρά από νόμους ασφάλειας, οι οποίοι χρησίμευσαν ώστε να φτάσουμε στο περίφημο PATRIOT Act, που ίσχυσε μετά από τη στημένη επίθεση στους δίδυμους πύργους την 11/9/01.

Εκτός από τη παραπάνω χρησιμότητά της, η επίθεση στην Oklahoma έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δαιμονοποίηση του πατριωτικού κινήματος που είχε ξεκινήσει με αφορμή την επίθεση του FBI στους Branch Davidians στο Waco του Τέξας το 1993.

Οι επιχειρήσεις False flag, που πάντα ακολουθούνται από έντονες εκστρατείες προπαγάνδας, είναι μία μόνο από τις πολλές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να εξουδετερώσουν τις πολιτικές διαφωνίες.

Ο Breivik σίγουρα αποτελεί τη βιτρίνα για μια επιχείρηση τύπου Gladio που έχει σκοπό να καταπνίξει την αντίδραση στους τραπεζίτες. Η αρχική επιχείρηση Gladio ήταν μια στρατηγική έντασης, σχεδιασμένη από τις ελίτ, που χρησιμοποίησαν την τρομοκρατία έτσι ώστε να δυσφημιστούν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι στην Ευρώπη. Την είχε στήσει η CIA, και την στελέχωναν κυρίως πρώην μέλη της μυστικής αστυνομίας του Μουσολίνι.

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τρομοκρατικές επιχειρήσεις false flag. Μάλιστα, θα χρησιμοποιηθούν από τα μεγάλα ΜΜΕ για να περιγράψουν τους αντίπαλους των τραπεζιτών απατεώνων ως δολοφόνους μωρών παιδιών.

Για τις παγκόσμιες ελίτ, οι μαζικές δολοφονίες που αποδίδονται σε πολιτικούς αντιπάλους, αποτελούν ένα νόμιμο εργαλείο καταστροφής των εθνικών οικονομιών και της εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής κυβέρνησης και ενός νέο-φεουδαρχικού τραπεζικού συστήματος.
από το antinews
Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Νορβηγία θέλουν τον εκτελεστή του Όσλο Α. Breivik να επισκέπτεται πέρσι το Λονδίνο, όπου συμμετείχε σε πορεία της English Defense League (EDL). Πρόκειται για μια ακροδεξιά ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από πρώην χούλιγκανς των γηπέδων. Διαθέτει μια πρόχειρη οργανωτική δομή, και φημίζεται για την ηγεσία της που αποτελείται από βίαιους, μεθύστακες, και ρατσιστές τραμπούκους. Αυτή η αρνητική εικόνα της οργάνωσης γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από το βρετανικό κατεστημένο, ώστε να δαιμονοποιηθεί οποιαδήποτε ορθή κριτική της μεταναστευτικής πολιτικής, και να χαρακτηριστεί ως ρατσιστική και ακραία.

Η EDL κατηγορείται από τα συμβατικά ΜΜΕ ως νεοναζιστική, αν και είναι καθαρά φιλοϊσραηλινή, και μάλιστα επιδεικνύει τη σημαία του Ισραήλ στις πορείες της. Βρίσκεται σε συνεχή σύγκρουση με φιλομουσουλμανικές ομάδες, κάτι που προσφέρει αρκετό υλικό και θέαμα στον τύπο, έτσι ώστε να συνεχίσει τη διάδοση της ρητορικής του περί «σύγκρουσης των πολιτισμών» και να κρατά τον λαό της Βρετανίας διαιρεμένο, επιτρέποντας στην κυβέρνηση, μέσω της τακτικής του διαίρει και βασίλευε, να χειραγωγεί τη κοινή γνώμη κατά το δοκούν.

Από τη στιγμή που η οργάνωση αυτή αποτελείται από χούλιγκανς, στους οποίους έχει προ πολλού διεισδύσει η αστυνομία, πολλοί αναρωτιούνται για το κατά πόσο η EDL κατευθύνεται και ελέγχεται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Γνωρίζουμε πως οι μυστικές υπηρεσίες της Νορβηγίας ήξεραν τον Breivik, και μάλιστα είχαν συμπεριλάβει το όνομά του σε μια λίστα υπόπτων για ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις από τον περασμένο Μάρτιο, όταν αγόρασε μεγάλες ποσότητες λιπάσματος από ένα online κατάστημα στη Πολωνία. Αυτή η λίστα δεν περιείχε χιλιάδες ονόματα υπόπτων, μεταξύ των οποίων θα μπορούσε να παραπέσει αυτό του Breivik, αλλά αποτελούνταν από μόλις 60 ονόματα.

Ο κατάλογος των ονομάτων παραδόθηκε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία από το νορβηγικό τελωνείο, κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι οι αρχές γνώριζαν το όνομά του δράστη πριν καν τον συλλάβουν στο νησί Utoeya, και ενώ τα παγκόσμια ΜΜΕ θεωρούσαν ακόμη ως δεδομένο, ότι η επίθεση έγινε από εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα.

Η οικονομική κατάσταση του δράστη βελτιώθηκε σημαντικά το 2006. Σύμφωνα με τις φορολογικές του δηλώσεις, που είναι προσβάσιμες σε όλους μέσα από το διαδίκτυο (αν και αφαιρέθηκαν χθες), από εκεί που δεν είχε σχεδόν καθόλου εισόδημα, παρουσιάζεται ξαφνικά να δηλώνει περίπου $115.000 τη περίοδο 2006-2007.

Όσο έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του και τη ζωή του, για τις σχέσεις του με το Λονδίνο, και για τον ισχυρισμό του ότι υπάρχουν άλλοι δυο ενεργοί πυρήνες, τόσο γίνεται πιο εμφανές, ότι σίγουρα η αιματηρή αυτή επιχείρηση θα πρέπει να αφορούσε περισσότερα από ένα άτομα.

Αυτό ταιριάζει και με κάποιες μαρτυρίες που μιλάνε για πυροβολισμούς από δυο διαφορετικά σημεία του νησιού, και για έναν δεύτερο οπλοφόρο με μαύρα μαλλιά. Μάλιστα, το Σάββατο το βράδυ, στη νοτιοδυτική Νορβηγία, ένας άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι, από δυο άνδρες με στρατιωτικές στολές. Το αν αυτό το περιστατικό έχει κάποια σχέση με την επίθεση του Breivik, δεν είναι ακόμη γνωστό.

Πάντως, τόσο οι αρχές, όσο και τα καθεστωτικά ΜΜΕ της χώρας προσπαθούν απεγνωσμένα να αποθαρρύνουν οποιαδήποτε άποψη μιλά για τη πιθανότητα ενός πιο εκτεταμένου σχεδίου, εστιάζοντας αποκλειστικά στον συλληφθέντα δράστη, και αγνοώντας τα στοιχεία που θέλουν και άλλους να εμπλέκονται στη σφαγή. Αυτή η τακτική τους, διασφαλίζει στο έπακρο τους «επιχειρηματίες και πολιτικούς ηγέτες» για τους οποίους ο συλληφθείς δήλωσε πως είχε μαζί τους συνεργασία.

Wartawan BH kantoi menipu ye...


Terima kasih di atas maklumat dan gambar neh. Korang boleh lihat sendiri ini ialah gambar asal yang di ambil dari berita harian edisi hari ahad 10 julai hari tue. Memang sah ajak unit amal pegang bendera. BH juga tidak mengubah apa2 gambar yang dimaksudkan. Lalu kenapa soal senjata dan pisau wujud disini?
Jawapan nya mudah. Gambar neh dimanipulasikan oleh pihak bh. Mereka menulis keterangan yang

How to relocate cursor between text on iPad

If you want to accurately relocate the cursor between text on your iPad, such as in Notes, Mail or Safari app, you can try the following steps.* Tap in a specific spot that you want to put the cursor and hold your finger down.* Then a mini magnifying glass will be brought up, you can move your cursor where you want it.

MailShot - Email multiple recipients on iPad

I want to keep the contact list open for multiple email recipients when adding names on the list , but in the native mail app I have to clicking the + mark to do one at a time. Is that any app can do that?MailShot- Group Email Done Right! is useful app that lets you email groups of contacts directly from almost any app. With the app, you can create and email up to fifty different groups. Easily

Laporan polis mat sabu - Kisah sebenar mat sabu dilanggar kereta atau pajero polis.


Sebagaimana yang aku harapkan. Pendedahan neh sememangnya wajar dibuat oleh mat sabu. Dan aku percaya dengan pendedahan laporan neh akan melenyapkan terus fitnah dan cakap2 merepek oleh blogger umno terhadap mat sabu.
Korang boleh klik pada image untuk baca satu persatu laporan polis yang mat sabu buat berhubung insiden itu. Jelas mat sabu ada menyebut bahawa kereta polis yang langgar dia. Dan

Hot : Tarif elektrik naik lagi beb!


Levi hotak kau. 
Dah bertahun2 ko collect untung lepas tue time nak simpan dana untuk segala bagai projek masa depan ko korek duit rakyat lagi. Sebab tue aku cakap levi hotak kau! Mustahil untuk syarikat gergasi macam neh takde fund dan modal pusingan. Pergi mampos dengan kau punya alasan. Asal ko cakap pasal bil elektrik pengguna yang bakal berubah tak kira lah samada ia disebabkan levi ka

Σταματήστε να διαφημίζετε την πτώχευση γιατί σύντομα θα νοσταλγήσετε τα γιαούρτια...

Είναι απορίας άξιον πώς πρόλαβαν εν ριπή οφθαλμού να «ενημερωθούν» οι εμφανιζόμενοι στα δελτία ειδήσεων βουλευτές και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το τι είναι επιλεκτική χρεοκοπία.

Μας εξηγούν τι συμβαίνει – και κυρίως τι πρόκειται να συμβεί – με τόση βεβαιότητα, άνεση και πειστικότητα, που λες, δεν μπορεί, έτσι θα είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός.

Ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, για παράδειγμα, που κόντεψε να τρελάνει τον Άκη Παυλόπουλο στο Άλτερ τις προάλλες, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του υπέρ της επιλεκτικής χρεοκοπίας.

Δεν είναι χρεοκοπία, επέμενε – προφανώς αφιέρωσε τόσο...πολύ χρόνο για να μάθει το καινούργιο ποίημα, που δεν βρήκε τον χρόνο να ενημερωθεί για τις δηλώσεις των οίκων, σύμφωνα με τις οποίες δύσκολα μπορεί να γίνει αποδεκτή μια πιο ελαστική ερμηνεία του όρου selective default, καθώς έχει και αυτή τις συνέπειες μιας κανονικής πτώχευσης.

Φυσικά, το καλύτερο που έχουν να κάνουν τέτοιες ώρες είναι να αντιδράσουν – αφού προηγουμένως καταλάβουν (λέμε τώρα) για τι πράγμα μιλάμε.

Και να σταματήσουν αμέσως να προπαγανδίζουν και να παπαγαλίζουν ανοησίες, λαμβάνοντας μέρος στον εθισμό και στην προετοιμασία της κοινής γνώμης.

Ο σκοπός, βέβαια, αυτής της προπαγανδιστικής εκστρατείας δεν είναι απλώς να γίνει αποδεκτή η ζοφερή προοπτική, αλλά και να δημιουργήσουν το αναγκαίο επικοινωνιακό υπόβαθρο για να επιστρέψουν νικητές οι κυβερνώντες από τη Σύνοδο Κορυφής, κραδαίνοντας την χρεοκοπία ως... τρόπαιο.

Αν δεν σταματήσουν τώρα να μας διαφημίζουν την πτώχευση, φωνάζοντας ότι… δεν είναι πτώχευση, τότε πολύ σύντομα θα νοσταλγούν τα γιαούρτια που τώρα αναθεματίζουν.

Οφείλουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εδώ και τώρα όχι μόνο να σταματήσουν το καινούργιο τροπάρι, αλλά και να επισημάνουν στους διαπραγματευτές (λέμε τώρα) της Πέμπτης πως πρέπει να πάνε εκεί αποφασισμένοι να μην αποδεχτούν λύση που θα περιλαμβάνει την λέξη χρεοκοπία.

Οφείλουν να απαιτήσουν και να πιέσουν για την εξεύρεση άλλης λύσης, διαφορετικά να μην ξαναβάλουν υποψηφιότητα στις εκλογές. Ούτε ένας από αυτούς και από αυτές.

Οφείλουν να αντιδράσουν τώρα και όχι να βγαίνουν μπροστά, παριστάνοντας τους ξερόλες και αυτογελοιοποιούμενοι.

Οφείλουν να απαιτήσουν να βρεθεί λύση που δεν θα περιλαμβάνει στάση πληρωμών.

Υ.Γ. Αν ισχύουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή το (ανύπαρκτο) θέμα των δύο πρώην υπουργών σχετικά με το σκάνδαλο της Ζήμενς, ελπίζουμε να μην δούμε κανέναν βουλευτή από κανένα κόμμα να εμφανίζεται στο Κοινοβούλιο και να λαμβάνει μέρος στην παραπληροφόρηση την ημέρα που θα συζητείται αν θα πτωχεύσει ή όχι η χώρα.

Και επιτέλους, μήπως πρέπει τώρα να πουν κάτι βουλευτές όπως η κ. Παπανδρέου και ο κ. Ανδρουλάκης, διότι οι προηγούμενοι λεονταρισμοί τους δεν μας έπεισαν;

Τώρα, σήμερα. Αύριο θα είναι αργά για τη χώρα και για τους ίδιους.

Αναφέρομαι στο προσωπικό τους συμφέρον, διότι δεν μας έχουν παρουσιάσει δείγματα ότι ενδιαφέρονται για τη χώρα.

Είναι δυνατόν – δεν μιλώ για τους άσχετους με τα οικονομικά, αλλά για αυτούς που παριστάνουν ότι κάτι ξέρουν – να σιωπούν, αφήνοντας τους άσχετους να προπαγανδίζουν;

Τώρα πρέπει να ζητήσει η κ. Παπανδρέου σύγκληση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ – και όχι τότε που απλώς χρησίμευσε στην διάσωση της κυβέρνησης.

Για να πουν στον κ. Παπανδρέου πως καλύτερα να μην επιστρέψει στην Αθήνα αν στις αποσκευές του θα κουβαλά την δήθεν ελεγχόμενη χρεοκοπία.

Για να τον προειδοποιήσουν πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν δεν απαιτήσει άλλη λύση που δεν θα προκαλέσει πιστωτικό γεγονός, θα παραιτηθεί σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα.

Και η αντιπολίτευση το ίδιο οφείλει να πράξει. Να προειδοποιήσει πως αν γίνουν αποδεκτά τα εφιαλτικά σχέδια, θα εγκαταλείψει το κοινοβούλιο έως ότου παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Η λέξη «χρεοκοπία» (με όποιον αποφορτισμένο τρόπο κι’ αν θέλουν να την σερβίρουν) δεν πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιο της χώρας όχι έτσι, γενικά και αόριστα, αλλά επειδή ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει χρεοκοπία μετά από τέσσερα – τώρα βρισκόμαστε στο πέμπτο – κοινοτικά πλαίσια στήριξης.

Αν, παρά τον πακτωλό των χρημάτων που έρρευσε στην Ελλάδα μετά το 1985, η χώρα χρεοκοπήσει, τότε το σύνολο του πολιτικού συστήματος πρέπει να μεταναστεύσει. Θα αναγκαστεί να μεταναστεύσει.

Δεν αρκούν ούτε οι «μάχες» στα τηλεπαράθυρα, ούτε οι κομματικές ανακοινώσεις.

Δυο μέρες έμειναν ως την «εξόρμηση» της Πέμπτης…

Υ.Γ. Αν ισχύουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να έλθει στην Βουλή η συζήτηση για το (ανύπαρκτο) θέμα των δύο πρώην υπουργών σχετικά με το σκάνδαλο της Ζήμενς και αν βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος, δεχθούν να λάβουν μέρος σε τέτοιου είδους συνεδρίαση την ημέρα που θα συζητείται αν θα πτωχεύσει ή όχι η χώρα, τότε θα έχουν δεχθεί να λάβουν μέρος σε άλλη μια επιχείρηση παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης.
γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Look of the Day.123: SPFW - Colcci show

Picture taken by GarotasEstupidas, Joyce Pascowitch magazine and other press at Sao Paulo Fashion Week.  Last June I was back at the Bienal to attend Colcci's show with Felipe and it was pretty mental. Huge amount of press. They started the show almost 1 hour late (they said it's a normal thing as is the most waited show of them all, I even had time to bump into BryanBoy...) After  the show we all stopped at bar Numero (a cool trendy spot that you wouldn't miss if you are in town) to grab a bite and headed to Colcci's after party. There was also HugoGloss, Alessandra Ambrosio, many other brazilian fashion celebs and even Ashton Kutcher who had previously walked the runway at their show. I'm wearing Goldie London jacket, Office shoes, TopShop hat and Style Stalker's dress, all paired with my newest favorite bag by Reiss .

Harga Motor Yamaha Terbaru 2011 | Informasi Harga Motor Yamaha 2011

Harga Motor Yamaha Terbaru 2011 | Informasi Harga Motor Yamaha 2011 - Daptar harga motor yamaha mio, harga motor yamaha bison, dan daptar harga motor yamaha lainnya lengkap disini:

Byson
20.000.000


Jupiter MX
15.175.000


Jupiter MX CW
15.550.000


Jupiter MX CW AT
15.800.000


Jupiter Z
13.800.000


Jupiter ZX CW
14.650.000

Jupiter ZX SE
15.250.000


Mio
11.750.000


Mio CW

Video bersih versi polis adalah fakta - PDRM.

Polis menolak dakwaan pembangkang kononnya penayangan video perhimpunan haram oleh polis  21 Julai lalu, hanya menonjolkan sebahagian sahaja perhimpunan 9 Julai.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd Bakri Zinin berkata tayangan video itu menonjolkan apa sebenarnya berlaku pada hari kejadian, berdasarkan fakta.

Katanya dalam konteks ini, beliau sedar apa juga yang

SKMM siasat gambar BERSIH Malaysia Insider.

Aku nak korang baca bawah ;

Di petik dari utusan bingai. Adakah SKMM cuba menyatakan [mengambarkan] bahawa gambar2 bersih yang kita ambil ialah palsu? Lihat bawah neh lagi ;

Adakah ini yang dimaksudkan sebagai palsu? Gambar di atas neh palsu? Apa dia? Ulang balik?
palsu?
Kat bawah neh pun SKMM nak siasat kesahihan nya juga ka?

Ini palsu? Aku percaya ahli umno sendiri pun bunuh diri jika SKMM

Μόνη ελπίδα ο λαός #greekrevolution

Όποιος έζησε τις 45 μέρες των κινητοποιήσεων, που σφραγίστηκαν με την παρουσία εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας, και κατ’ εξοχήν στο Σύνταγμα, το ένιωσε στα μύχια του εαυτού του.

Το παλιό κομματικό σύστημα, έστω και να συνεχίζει τυπικά να υπάρχει, είναι πλέον νεκρό. Και δεν πρόκειται για μια παρόλα του αέρα. Ούτε υπάρχει πιθανότητα επιστροφής. Κι αυτό γιατί η κρίση συνεχίζεται και δυστυχώς θα συνεχιστεί· κατά συνέπεια δεν επιτρέπονται εύκολες παλινορθώσεις.

Η καρέκλα της εξουσίας, η καρέκλα του βουλευτή, μοιάζει όλο και περισσότερο με ηλεκτρική καρέκλα. Και το ίδιο ισχύει με την καρέκλα των... μεγαλοδημοσιογράφων. Όλοι τους θα το αντιληφθούν αυτό το καλοκαίρι, όταν θα δοκιμάσουν να βγουν στον «έξω κόσμο», όπως ήδη το εισπράττουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Οι μέρες της κυριαρχίας τους έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.

Η αποδέσμευση λοιπόν πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα κύμα γενικευμένης αγανάκτησης. Όμως αυτό είναι μόνο ένα πρώτο βήμα. Διότι οι δυνάμεις του παλιού συστήματος επιστρατεύτηκαν, συχνά με νέο μανδύα και λεοντή. Το ΠΑΣΟΚ απέφυγε τη μαζική αποσκίρτηση βουλευτών από την ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου, ενσωματώνοντας στην κυβέρνηση το «όλον ΠΑΣΟΚ», δηλαδή και την πτέρυγα Βενιζέλου· έτσι σήμερα έχουμε μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και όχι πλέον ΓΑΠ. Όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Δυνάμεις από το εσωτερικό του, από το περιβόητο «βαθύ ΠΑΣΟΚ», προετοιμάζουν νέα σχήματα που θα δεσμεύσουν την αγανάκτηση του κόσμου, για να τη διοχετεύσουν σε μια νεκρανάσταση του παλιού κόσμου. Παλιοί ξεσκολισμένοι γιέσμεν του Ανδρέα πρωτοστατούν σε αντιμνημονιακές καταγγελίες στα κανάλια· άνθρωποι του Γιωργάκη –όπως ο Νίκος Κοτζιάς, πρώην ιδεολογικός καθοδηγητής της ΚΝΕ και εν συνεχεία για πολλά χρόνια, μέχρι τις πρόσφατες εκλογές, μυστικοσύμβουλος του ΓΑΠ– σχεδιάζουν «αντιμνημονιακά μέτωπα» και ξεπλένονται μέσα από τον «αριστερό» καθεστωτικό Τύπο· ο Συνασπισμός μπαίνει δυναμικά στο παιγνίδι και προβάλλεται από το ΠΑΣΟΚ, ως ο… εκπρόσωπος των αγανακτισμένων(!)· τέλος, σε αυτό το σχέδιο επιχειρείται να ενταχθούν και συμβολικές μορφές με μεγάλο ειδικό βάρος στην πρόσφατη πολιτιστική ζωή του ελληνισμού, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης. Και δίπλα τους, μαζί τους, φθαρμένοι δημοσιογράφοι, γερασμένες τηλεπερσόνες, θλιβεροί δημαγωγίσκοι, διαγκωνίζονται για μια θέση στο «μπ… τη Βουλή».

Και είναι βέβαιο πως, εάν γίνουν σύντομα εκλογές, θα υπάρξουν τέτοια σχήματα που θα κατορθώσουν για ένα διάστημα να υποκλέψουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο των αγανακτισμένων Ελλήνων.

Ωστόσο, το όνειρο της νεκρανάστασης της μεταπολίτευσης θα μείνει, δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, ένα άπιαστο όνειρο, μια φενάκη. Γιατί μπροστά μας δεν έχουμε μια μεταπολίτευση, ούτε πίσω μας μια χούντα. Πίσω μας έχουμε τον εκφυλισμό και το σάπισμα της κομματοκρατίας και μπροστά μας τα τάρταρα της βαθύτερης κρίσης του νεώτερου ελληνισμού. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει νέο ΠΑΣΟΚ και νέος Ανδρέας. Σήμερα, όπως και στη διάρκεια της Κατοχής, θα δημιουργηθούν δύο μέτωπα. Από τη μια πλευρά οι καθεστωτικές δυνάμεις, που αργά ή γρήγορα θα συσπειρωθούν, έστω και απομαζικοποιημένες –όπως έχει γίνει ήδη με το ΠΑΣΟΚ, την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, όπως έχει γίνει με τα κανάλια, με επικεφαλής το δωσιλογικό ΣΚΑΪ, όπως έχει γίνει με τον εσμό των καλοθρεμμένων διανοουμένων που συγκροτεί μέτωπα μνημονιακής λογικής.

Από την άλλη θα συγκροτηθεί ένα πλατύ λαϊκό μέτωπο. Όπως αυτό που σφυρηλατήθηκε στις πλατείες. Η αδυναμία του βρίσκεται στο ότι η φθορά των προηγούμενων δεκαετιών όχι μόνο έχει διαβρώσει τις κάθε είδους ελίτ και ηγεσίες, αλλά και το ίδιο το λαϊκό σώμα, με αποτέλεσμα ο λαός να βγαίνει σήμερα στις πλατείες απογυμνωμένος από ηγεσίες, απογυμνωμένος από διανοουμένους, απογυμνωμένος από οποιοδήποτε στήριγμα. Γι’ αυτό και η περίδος τελείωσε με μια σχετική επιστροφή των καθεστωτικών δυνάμεων, με την επιστροφή των αριστεριστών στις πλατείες, με την επιστροφή των μπάχαλων, με την επιστροφή των ΜΑΤ, με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Γι’ αυτό και πρόσκαιρα ο λαός μπορεί να υποστηρίξει και μεταβατικά σχήματα, πολύ σύντομα όμως θα υποχρεωθεί να αναδείξει από μέσα του νέες δυνάμεις άφθαρτες, που να αρμόζουν και να προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής. Στις προκλήσεις μιας κυριολεκτικής τιτανομαχίας.

Έχουμε μπει λοιπόν σε μια τρίτη περίοδο. Εάν κατά τη διάρκειά της θα ανακαταληφθούν οι πλατείες, ή θα εφευρεθούν νέες μέθοδοι πάλης, αυτό θα γίνει από ένα λαϊκό σώμα περισσότερο οργανωμένο, περισσότερο συνειδητό, ικανότερο να αποφύγει κάθε είδους παγίδες. Γι’ αυτό είναι ανάγκη η ιδεολογική ηγεμονία των πατριωτικών ιδεών, εκείνη που έφερε και πάλι την ελληνική σημαία να ανεμίζει στις πλατείες, να αρχίζει να μετασχηματίζεται, το ταχύτερο δυνατό, και σε πολιτική παρουσία.

Και αυτό δεν είναι εύκολο. Γιατί έχουμε απέναντί μας δυνάμεις που ξέρουν να ελέγχουν το πολιτικό παιγνίδι και τα τερτίπια του. Και εμείς βρισκόμαστε στις πλατείες γυμνοί, «όπως μας γέννησε η Γαλλική Επανάσταση /όπως μας γέννησες μάνα μου Ισπανία» (Μ. Κατσαρός, Κατά Σαδδουκαίων). Ακόμα και για μας του Άρδην και της Ρήξης, που περάσαμε τις δύο τελευταίες δεκαετίες μέσα στον άνυδρο τόπο της εκσυγχρονιστικής μεταπολίτευσης, δεν είναι απλό και αυτονόητο. Για χρόνια είχαμε ταμπουρωθεί σε έναν ρόλο κατ’ εξοχήν ιδεολογικό, προσπαθώντας να κρατήσουμε αναμμένο ένα καντηλάκι, όταν τριγύρω μας περνούσαν δεκάδες «άρματα δρεπανηφόρα», και σήμερα πρέπει μαζί με τον λαό να μετασχηματισθούμε σε μια κατεύθυνση πολιτική. Γι’ αυτό και βρεθήκαμε και στη Σπίθα και τις πλατείες με τους αγανακτισμένους. Γι’ αυτό σήμερα είμαστε αποφασισμένοι να πάμε πιο πέρα από εκεί, γιατί η πυρκαγιά έχει ανάψει. Μαζί με όλους όσοι θέλουν να είμαστε περισσότερο ετοιμοπόλεμοι, στη νέα φάση που αρχίζει!

Running Mac OS on iPad 2

That is really very cool things where users get Mac OS 10.6.8 on the iPad 2 devices. There are lots of such silly videos on the YouTube and some people will believe that. The iPad should have been from the begining, but I think that the device can't run Mac or Windows system until now. User just uses remote desktop app to control the Mac from the iPad, and find it amusing to fool people.

Brave Ghost HD - Incredible Adventures on the iPad

Brave Ghost HD is a physics-based iPad game that let you save as many baby ghosts from danger and bring them home with a single finger, similar to Angry Birds.Brave Ghost HD are adorable and fun. The controls are simple to use, but there are many obstacles. Your eye and hand must be coordination.Download Brave Ghost HD - Incredible Adventures (Free) from iTunes.

How many books can an iPad 2 hold

I have an iPad 2 16G WiFi and am going to use iBooks app to read ebooks on it. How many books can an iPad 2 hold?Easily into the thousands. That depends on the size of the books and what else do you have on the iPad. I have about 213 pdf books that is 92 MB on my iPad.

Transfer Google books to iBooks

I have 600 Google books and I am just trying to have a single library for convenience on my iPad. How do i transfer my google books to iBook, instead of using the google app.I think the iBooks app doesn't recognize the Google books, so you can't do that.

HUD Controls Plus for iPad

HUD Controls Plus is useful app that let you customize your Heads Up Display (HUD) with colors, artwork, time on the iPad.You can have this to change your volume from volume controls to brightness controls. And also open app by double-tapping, make the HUD transparent and play song with artist & picture. The last feature is app shortcuts that allow you to launch pre-selected apps.

Γι άλλη μια φορά τους την φέραμε...

Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Σε αυτή την φάση σταθήκαμε αρκετά τυχεροί. Ο φόβος των άλλων για το κόστος της κατάρρευσης αποδείχτηκε καλός σύμβουλος για τα ελληνικά πράγματα. Σε σχέση πάντα με την πραγματική μας κατάσταση. Παρ΄ όλα αυτά, δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε το ίδιο χαρτί και την επόμενη φορά...

Το χειρότερο σενάριο θα ήταν να μην μας έχουν ανάγκη, να μην φοβούνται το φαινόμενο ντόμινο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μας είχαν προσφέρει μόνο το σχοινί για να κρεμαστούμε. Το γεγονός αυτό δημιουργεί σε κάποιους την αίσθηση ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να ακροβατούμε επικίνδυνα και ότι στην επόμενη στροφή κάποιος θα βρεθεί και πάλι να μας σώσει. Κάνουν λάθος! Ο φόβος πιάνει μόνο όσο είναι όλοι μέσα στο σκοτάδι. Αν οι άλλοι κατορθώσουν να βγουν στο φως και εμείς παραμείνουμε στο κατώγι, το πολύ – πολύ να κλειδώσουν πίσω τους την πόρτα για να μην ακούνε τη γκρίνια μας.

Πόσες πιθανότητες, όμως, υπάρχουν για να... βγει η Ευρώπη από το λαβύρινθο. Υπό τις παρούσες συνθήκες και όσο οι ισχυροί της Ευρώπης αρνούνται να πάρουν κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις για το μέλλον της Ένωσης, οι πιθανότητες είναι λίγες. Κι όσο περνάει ο καιρός αυτές λιγοστεύουν, καθώς ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος ενός ατυχήματος που θα κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα για όλους.

Και στο σημείο αυτό μπορεί κάποιος να ρωτήσει: Αν είναι να πάμε όλοι κατά το γκρεμό, ποιος ο λόγος να κάνουμε θυσίες; Η απάντηση δεν βρίσκεται στην αποπληρωμή των δανείων μας, αλλά στην πλήρη αναδιοργάνωση της χώρας, στην ανάκτηση των παραγωγικών της δυνατοτήτων και στην επένδυση στο μέλλον των παιδιών μας. Αυτά είναι απαραίτητα για την επιβίωση ενός Έθνους και ανεξάρτητα από το αν θα υπάρχει αύριο Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι.

Για να το πούμε και πιο απλά, αν εμείς συνεχίσουμε τον ολισθηρό δρόμο των τελευταίων ετών και επιβιώσει η ΕΕ, θα χαθούμε ως Έθνος στον απέραντο κόσμο της. Κι αυτό επειδή έχουμε χάσει την ταυτότητά μας. Αν η ΕΕ διαλυθεί, τότε κινδυνεύουμε ακόμη περισσότερο, αφού θα είμαστε εύκολη λεία για τους ισχυρότερους της περιοχής μας. Το να αναζητήσουμε, λοιπόν, τις ευκαιρίες σε αυτή την κρίση και να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που μας δίδεται για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα είναι θέμα ζωής και θανάτου. Το να βρούμε και πάλι την ταυτότητά μας εξυπηρετεί πρώτα απ’ όλα το Έθνος μας.
γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης
από το capital

Download Idm Free Terbaru 2011 | Download Idm Full Version

Free Download Idm Internet Download Manager - Download Idm Free Terbaru 2011 | Download Patch Idm 6.05 Terbaru 2011, Download Idm Full Version Terbaru, Download Idm 2011, Download Idm Full Free Serial Number:

Nah kali ini saya mau berbagi buat sobat yang sedang mencari atau mau mendownload free internet download manager atau lebih dikenal dengan nama Idm versi terbaru 2011, kalian bisa

Followers